Brigitte Sfăt, impresionată de un celebru artist din România: „Așa mi-aș dori să am și eu un bărbat!” Cine este bărbatul care i-a atras atenția

Publicat pe

Brigitte Sfăt ține foarte mult la silueta ei și are grijă să meargă regulat la sala de fitness pentru a se menține. Mai mult, alimentația este extrem de importantă pentru ea. Dar iată ce spune atunci când vine vorba de bărbați cu mușchi și arătoși!

Viva! a mers cu Brigitte la sala de fitness unde ne-a arătat cum se desfășoară un antrenament de-al ei, așa că într-o pauză între exerciții, i-am arătat câteva imagini cu bărbați din showbiz-ul din România care sunt renumiți pentru corpul lor atletic. Surprinzătoare ca de obicei, Brigitte a fost extrem de impresionată de Dorian Popa și de mușchii lui.

„Păi normal că așa mi-aș dori să am și eu un bărbat', a spus soția lui Ilie Năstase. Dar mai impresionată a fost de un alt artist de la noi. Alex Velea i-a atras atenția atât datorită corpului, cât și din perspectiva tatuajelor. „Mai frumos pentru tatuaje', a mai mărturisit aceasta.

„Orice bărbat care se respectă trebuie să meargă la sală', a continuat Brigitte.

Urmăriți antrenamentul lui Brigitte Sfăt în clipul de mai jos!

Alexandra Popescu

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter