De Valentine`s Day, Brigitte Sfăt iubește necondiționat

Publicat pe

În ultimul timp, încă soția lui Ilie Năstase trece printr-o perioadă nu prea favorabilă. Brigitte Sfăt, iubește necondiționat, dar nu pe fostul tensimen, ci pe cei doi căței ai săi.

După dezamăgirea în dragoste pe care o trăiește, Brigitte Sfăt și-a arătat dragostea necondiționată pentru cei doi căței ai săi. Ce-i drept, patrupezii sunt absolut adorabili. 'Iubirea mea adevărată. Ca o jucărie', a scris Brigitte Sfăt pe una dintre rețelele de socializare. Chiar dacă bruneta și Ilie Năstase au luat-o pe drumuri separate, Brigitte are parte de afecțiune.

Vedeta nici nu se mai gândește la o împăcare cu fostul tenismen. În ultima vreme, relația dintre cei doi s-a răcit, iar Brigitte Sfăt nu mai simțea nimic din partea soțului. Bruneta avea alte așteptări de la mariajul lor, care nu a mai funcționat deloc. Brigitte și Ilie Năstase nu mai locuiau împreună de ceva timp și ajunseseră nici să nu se mai vadă, deși locuiesc în același oraș.

Brigitte Sfăt iubește necondiționat

 

Cum se va împărți averea după divorț

„Deoarece presa a aflat despre acțiunea mea de divorț depusă ieri, doresc să lămuresc anumite supoziții ale acesteia, prin faptul că un război pentru avere nu va exista, deoarece căsătoria noastră s-a făcut prin convenția matrimonială de bunuri proprii, semnând împreună și de comun acord , în timpul perioadei căsătoriei o Convenție Matrimonială .
Totodată doresc să specific că am ales să mă îndrept înspre tribunal și nu am mers la un birou notarial deoarece Ilie a refuzat în dată de 14 noiembrie 2017 să semneze divorțul nostru în față notarului, (acțiune pe care o înaintasem împreună în dată de 12 octombrie 2017)', a scris pe Facebook Brigitte Năstase.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter