Brigitte Sfăt vorbește deschis despre dramele din viața ei! Cu ce boală a fost diagnosticată

Publicat pe

Brigitte Sfăt a fost pusă la multe încercări de viață, iar de fiecare dată a reușit să iasă învingătoare. Fie că era vorba de probleme de sănătate sau de certurile interminabile cu soțul ei, Ilie Năstase. Chiar dacă problemele nu-i dau pace, vedeta are întotdeauna grijă de felul în care arată.

Vedeta a vorbit deschis despre problemele de sănătate pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului, iar din cauza acestora este nevoită să-și facă analizele de două ori pe an. Deși ar părea că are o viață perfectă și că nu-i lipsește nimic, Brigitte Sfăt a declarat în nenumărate rânduri că este nefericită.

Brigitte Sfăt a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă, însă mereu a încercat să fie pozitivă. Soția lui Ilie Năstase a trecut prin momente cumplite. „Am fost diagnosticată cu embolie pulmonară. În iulie am aflat că am avut tumori și pe care le-am operat în septembrie. O lună și jumătate am luat injectabil antibiotice. Nu am avut cancer. Am avut un ams tumoral, care mergea spre ganglioni și am avut cinci tumori. A cincea tumoare infectează ganglionul, deci am avut trei. Le-am descoperit înainte să fac cele cinci tumori. Nu știam dacă sunt benigne sau maligne erau cam 60%.  Le-am operat la timp. Am făcut o biopsie. Îmi fac analizele din șase în șase luni. Încerc să fac 4-5 zile pe săptămână sport. Sportul menține corpul sănătos. Dacă eu nu fac nimic pentru mine, atunci alții ce poate să facă?', a declarat Brigitte Sfăt pentru Antena Stars.

Nici relația cu Ilie Năstase nu merge ca pe roate. Brigitte Sfăt și fostul tenismen sunt despărțiți și locuiesc separat. Vedeta locuiește acum alături de copiii ei cu care încearcă să petreacă mai mult timp. 'Suntem despărțiți (n.r. de Ilie Năstase). Mi-a propus să mă mut, dar nu vreau. Am stat șapte ani. Când mă mut, mă mut cu toată recuzita. Mi-aș dori o casă în București. Stau cu copiii. Chiar dacă nu o să mai fiu cu Ilie, el va rămâne prietenul meu. În momentul de față nu am relație. Iar atunci când o să am una, trebuie să accepte că Ilie este și va fi în viața mea', a mai spus Brigitte Sfăt.

Brigitte Sfăt merge regulat în sala de fitness, unde are grijă să-și lucreze cât mai bine corpul. Vedeta începe antrenamentul la sală cu 20 de minute de cardio și apoi face sală intens.

FOTO: Libertatea

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter