E OFICIAL! Când începe al cincilea sezon "Bravo, ai stil"

Publicat pe

Al cincilea sezon „Bravo, ai stil” îşi aşteaptă noile concurente. Show-ul revine la TV mai repede decât vă imaginaţi! După o aşteptare de câteva luni, competiţia de modă începe, poate mai acerbă decât în alte sezoane. Iată data la care va apărea pe micile ecrane!

Au trecut patru sezoane „Bravo, ai stil”. Primele trei s-au disputat între concurente noi, necunoscute publicului. Al patrulea sezon a fost dedicat veteranelor. S-au luptat fete din primele sezoane pentru marele premiu în valoare de 100.000 de lei. Silvia Popescu a fost marea câştigătoare. Iată că acum, competiţia de modă revine la TV. O aşteptaţi cu nerăbdare?

VIVA! vă anunţă în EXCLUSIVITATE că show-ul va debuta în luna ianuarie a anului 2019, între 1-15. Mai exact, peste aproximativ trei luni de zile veţi putea urmări din faţa televizoarelor emisiunea îndrăgită de un număr imens de telespectatori. Ştim că vă era dor de prezentatoare, de noutăţile prezentate în fiecare ediţie, aşa că am venit cu veşti inedite.

Mai mult decât atât, în această perioadă sunt aşteptate la casting multe doritoare care vor să se afirme în ţinute inedite. Este momentul să facă cunoştinţă cu platoul „Bravo, ai stil”, cu întreaga echipă. Peste trei luni le vom cunoaşte şi noi pe cele mai bune. Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, va fi acolo pentru a le susţine. Ea va modera şi acest sezon.

Ilinca Vandici, prezentatoarea celui de-al cincilea sezon BAS

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii 'Bravo, ai stil!' le îndeamnă pe viitoarele concurente: 'Arătați tuturor că stilul nu ține de eticheta scumpă, ci de atitudinea de câștigătoare!'.

Cel mai îndrăgit show de modă din România revine la Kanal D.

'Veniți pline de încredere să va cunoaștem, să va admirăm și să va susțineți alegerile vestimentare, în cadrul celui mai spectaculos show de fashion! Apărați-va convingerile, demonstrați-ne că sunteți unice, valoroase și că meritați să fiți în atenția tuturor. Dovediți că știți să combinați ținute accesibile, arătați tuturor că stilul nu ține de eticheta scumpă, ci de atitudinea de câștigătoare', le transmite Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, potențialelor concurente.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter