CANNES 2013: Top 3 ţinute la gala de închidere

Publicat pe

Duminică, 26 mai, Festivalul de film de la Cannes şi-a desemnat câştigătorii şi şi-a închis porţile, după 10 zile de proiecţii de gală şi petreceri strălucitoare. La ceremonia de închidere, ce a avut loc la Palais de Festival, vedetele au profitat de ocazie pentru a-şi etala cele mai frumoase şi elegante rochii.

 

colaj inchidere Cannes

 

Cele mai hot apariţii pe covorul rosu au fost Uma Thurman, Audrey Tatou şi Nicole Kidman. Frumoasa actriţă franceză Audrey Tatou a fost maestru de ceremonii şi a arătat foarte frumoasă şi feminină într-o rochie lungă şi extrem de ampă care a vrut parcăsă sfideze principiul stilistic conform căruia roşul şi rozul ar fi culori incompatibile.

 

Audrey Tautou

 

Uma Thurman a arătat tuturor ce înseamnă o adevărată „zeiţă de la Hollywood”, păşind pe covorul roşu într-o rochie princiară, de un argintiu metalic, cu o trenă impresionantă. Brăţările şi cerceii tip candelabru au completat în mod inspirat ţinuta.

 

[FOTO] Vedete pe covorul roşu la ceremonia de închidere a festivalului de la CANNES

 

 

Uma Thurman

Nicole Kidman, membră în juriul de anul acesta al festivalului, a fost un adevărat etalon de stil la fiecare apariţie! Nu a dezamăgit nici la gala de închidere, unde a apărut într-o creaţie foarte şic şi foarte decoltată, din mătase albă, purtând semnătura Giorgio Armani.

'Zulu' film premiere and closing ceremony, 66th Cannes Film Festival, France - 26 May 2013

Foto: Hepta

ALAIN DELON sau cum arată un sex-simbol la 77 de ani!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter