Cântărețul francez, Johnny Hallyday, a fost diagnosticat cu cancer

Publicat pe

Cântărețul francez, Johnny Hallyday, a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer, după ce luni de zile au existat zvonuri că starea lui de sănătate este din ce în ce mai rea.

Acesta a precizat că urmează un tratement pentru boala pe care o are. În plus, a ținut să pună capăt minciunilor despre starea sa de sănătate și a declarat clar că „nu este în pericol'.

Mesajul acestuia a fost postat pe pagina sa de Twitter: „Mi s-au depistat în urmă cu câteva luni celule canceroase pentru care sunt în prezent tratat. Zilele nu îmi sunt în pericol. Mă simt foarte bine și sunt într-o formă fizică bună', a lămurit cântărețul în vârstă de 73 de ani. Johnny a mai fost operat și în anul 2009 de cancer la colon.

Johnny Hallyday este un cântăreț și actor francez, numit și „The French Elvis'. Acesta a fost căsătorit cu cântăreața Sylvie Vartan timp de 15 ani și au fost numiți „cuplul de aur' timp de 20 de ani. Cei doi au împreună un băiat, David Hallyday (51). Cântărețul francez a mai fost căsătorit de patru ori, căsniciile lui fiind scurte și fără succes, iar în prezent o are ca parteneră de viață pe Laeticia Hallyday. Cei doi sunt împreună din anul 1996 și au împreună doi copii, Jade Odette Desiree (13) și Joy (9).

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Hugh Jackman continuă lupta împotriva cancerului. A suferit a 6-a operaţie

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter