Care e starea Claudiei Pavel după ce a fost atacată de ţânţari la "Exatlon" - FOTO

Publicat pe

Claudia Pavel este vedeta care a ajuns la spital în Republica Dominicană după ce starea ei de sănătate a fost pusă în pericol! Iată cum se simte ea acum şi cum arată! Are forţă să continue!

Fiecare dintre concurenții rămași în Exatlon România este conștient că probele acestei competiții internaționale vor fi extrem de dificile în continuare, iar rivalii mexicani, contracandidați redutabili, căliți pe același nisip și pe aceleași trasee dificile din Republica Dominicană, și ei cu trecut sau palmares sportiv important.

Foști campioni, sportivi de performanță, practicanți ai diverselor sporturi, deja obișnuiți cu tensiunea și traseele dificile, membrii echipei Exatlon România au acum singur tel comun: să demonstreze că sunt cei mai buni și că formează o echipa imbatabilă.

Echipa Faimoşilor trage şi ea din greu.

Starea de sănătate a Claudiei Pavel

Claudia Pavel a avut nevoie de ajutorul medicilor deoarece a fost înţepată de ţânţari. Picioarele sale au fost ţinta insectelor care i-au dat mari bătăi de cap. Se poate observa în imagine că vedeta a făcut bube pe corp care s-au inflamat, sunt roşiatice semn că mai durează până se vor vindeca.

Claudia Pavel este o luptătoare, nu a părăsit competiţia şi continuă să fie alături de Echipa Faimoşilor!

Foto: PR

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter