Care sunt zodiile care se pot aștepta la despărțire sau divorț în 2018

Publicat pe

Anul 2018 va fi unul destul de intens din punct de vedere sentimental pentru toți nativii zodiacului, însă cu precădere trei zodii vor fi mai vitregite decât celelalte. Iată-le!

Balanță

Pentru tine, va fi un an extrem de agitat din perspectivă sentimentală. Exact ca un roller coaster, emoțiile tale vor fi când sus, când jos și, în 2018, vei avea de luat o mulțime de decizii dificile. Nu este exclus să o iei pe cea mai dureroasă dintre ele și să te desparți de partenerul tău actual. Indiferent însă ce hotărâre vei lua, consecințele vor fi în favoarea ta.

Săgetător

Din punct de vedere matrimonial, anul 2018 nu va fi unul dintre cei mai buni pentru Săgetători. Cu Saturn aflat în Casa relațiilor, dragostea și căsătoria riscă să aibă de suferit. Dacă te afli însă într-o relație strânsă și de durată, astrele nu te vor împinge neapărat la despărțire, însă vor cauza o mulțime de dispute între tine și partenerul tău. Dacă vei trata lucrurile cu seriozitate, vei învăța foarte multe din această experiență!

Capricorn

În 2018, statutul relației tale fie se va oficializa, fie te vei despărți de actualul partener. Saturn va testa rezistența cuplului tău și te va încuraja să înțelegi mai bine care sunt așteptările tale de la relația actuală, ce vrei de la partenerul tău, ce așteaptă el de la tine și mai ales ce poți să-i oferi. De asemenea, trebuie să înveți să construiești acea punte între voi cu responsabilitate, răbdare și maturitate.

Cum le va merge celorlalte zodii în 2018 în viața de cuplu

Berbec

În 2018, nativii Berbec îl au pe Uranus în Casa relațiilor, o planetă care iubește libertatea, tot ce e nou și detestă rutina. Așadar, acesta te va provoca permanent să-ți reinventezi viața de cuplu. Saturn are un efect electrizant asupra vieții de cuplu, așadar vei avea parte de experiențe de neuitat alături de persoana iubită în 2018.

Taur

Femeile din această zodie care sunt deja implicate în relații stabile se vor bucura de o viață de cuplu satisfăcătoare, marcată de complicitate și surprize de neuitat din partea partenerilor de viață pe parcursul anului 2018. Nativii necăsătoriți aflați într-o relație și-ar putea pune pirostriile până la sfârșitul anului.

Gemeni

Jupiter, marele benefic, va fi în Casa dragostei la Gemeni până în luna octombrie 2018, prezicând un an plin de pasiune și de conjuncții favorabile. Anul acesta este posibil ca familia ta să se mărească sau ca relația ta să se oficializeze. Între tine și partenerul tău va exista o înțelegere mutuală, iar valorile familiale vor începe să aibă un rol mai important în viețile voastre.

Rac

2018 nu pare să promită schimbări spectaculoase pentru Raci. Ar putea fi excepții, desigur, în funcție de particularitățile personalizate ale horoscopului tău, date de locul și data exactă a nașterii. În general, pentru nativii Rac anul acesta va fi mai degrabă unul liniștit. Relațiile existente vor evolua sub parametrii obișnuiți. Cât despre relațiile noi, sunt șanse mici ca acestea să se transforme în povești de dragoste furtunoase care să îți afecteze existența în mod semnificativ.

Leu

Pentru Leu, atmosfera din cuplu nu va fi una foarte luminoasă – vor apărea câțiva nori la orizont pe parcursul anului, însă fără repercusiuni majore. Sunt și unele șanse de despărțire, mici, ce-i drept, între tine și partenerul tău, singura problemă cu adevărat îngrijorătoare fiind atitudinea, de multe ori distantă și ostilă. Aceasta te va împiedica să stabilești o bună comunicare cu persoana pe care o iubești.

Fecioară

La Fecioară, Casa relațiilor este marcată de Pluto, un perfecționist aflat pemanent în căutarea autenticității și a absolutului. Așadar, Pluto ar putea crea situații menite să te facă să-ți conștientizezi dorințele și nevoile în relația cu partenerul tău, să stergi' momentele neplăcute, false sau nefolositoare, să crești calitatea relației, să o aduci mai aproape de ce ar trebui să fie. Dacă nu va reuși asta, Pluto ar putea distruge ce există acum, pentru a construi ceva nou, mult mai bun.

Scorpion

Venus și Marte intră în Casa familiei și-ți vor dezvolta latura protectoare. Te vei concentra mai mult asupra nevoilor partenerului tău, iar el va vedea în tine persoana de care are nevoie pentru tot restul vieții sale. De asemenea, vei simți nevoia să evoluezi în relația de cuplu și te vei gândi să-ți mărești familia sau să-ți asumi noi angajamente – în orice caz, vei face un pas important înainte, pas pe care în 2016 te-ai temut să-l faci.

Vărsător

Pe parcursul anului 2018, este posibil să întâlnești pe cineva care va avea aceleași interese intelectuale, culturale și spirituale ca tine. De asemenea, ai putea să lărgești orizontul actualei relații de cuplu, să călătorești alături de persoana iubită pe meleaguri îndepărtate sau să trăiești o poveste de dragoste la distanță alături de cineva cu un background cultural diferit. Această predispoziție se va manifesta pe parcursul întregului an, însă cel mult va fi resimțită în ultimul semestru al anului.

Pești

Pentru nativii Pești, 2018 pare fie un an neobișnuit din perspectiva matrimonială, unul mai liniștit ca până acum. În cea mai mare parte a anului, lucrurile vor decurge normal, iar relația cu partenerul de cuplu va fi una plăcută. Lucrurile vor evolua lin, între voi va exista mai multă iubire, dar și mai multă înțelegere ca de obicei.

FOTO: pixabay.com

Oana Pantazi

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter