Carla's Dreams a lansat piesa "Antiexemplu"

Publicat pe

Carlas Dreams revine cu primul single Antiexemplu', piesa care dă numele albumului pe care îl va lansa pe 13 mai, printr-un show la Arenele Romane.

 

Piesa a fost compusa de Carlas Dreams, iar videoclipul piesei Antiexemplu' a fost filmat în Chișinău, în regia lui Roman Burlacu, DoP George Secrieru din echipa BRFilms, cei care au filmat toate clipurile Carlas Dreams din ultimii ani.

 

Antiexemplu este piesa care dă numele concertului si albumului pe care îl vom lansa pe 13 mai la Arenele Romane, într-un show live cu invitați surpriză. În Antiexemplu', ne-am permis câteva licențe, chiar și titlul este un cuvânt care nu există, dar semnificația căruia ne pare intuitiv clară. Acest concept îl vom dezvolta și în continuare, în diferite viziuni', au declarat cei din Carlas Dreams.

 

 

 

 

Carlas Dreams pregătește un nou show la Arenele Romane pe 13 mai 2017. Atunci se va auzi live noul album Antiexemplu', pe care sunt incluse piese deja cunoscute, dar și piese noi care vor fi interpretate în premieră în cadrul show-ului.

 

 

Carlas Dreams vor avea  invitați surpriză care vor fi anuntați în perioada următoare. Primul show Carlas Dreams de la Arenele Romane din mai 2016 a fost un eveniment sold out, cu peste 5000 de fani care au venit sa îi asculte live pe artiștii lor preferați și invitații lor: Delia, Loredana Groza, ANTONIA.

 

Bianca Ion

Foto: Felicia Simion

 

 

Citește și:

Carlas Dreams 24 de întrebări

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter