Carmen Brumă şi Vlad – Răsfăţaţii lui Mircea Badea

Publicat pe

Dacă mai avea nevoie de prezentări acest bebeluş, celebru încă dinainte de a se naşte, vi-l prezentăm pe fiul de trei luni al lui Carmen Brumă şi Mircea Badea. Tot înainte de a veni pe lume, şi-a inspirat mama să scrie o carte pentru femei însărcinate, care va fi lansată luna aceasta. Nu miră pe nimeni tenacitatea lui Vlad, dat fiind bagajul său genetic.

 

 

Carmen-bruma

 

Încă din ziua în care a născut, aproape toată redacţia s-a mutat în agenda telefonică a lui Carmen. Nu era zi în care să nu îi amintim insis­tent că ne-am dori foarte tare o copertă cu ea şi bebeluşul. Şi iat-o, într-o bună dimineaţă, stând în faţa oglinzii din stu­dioul fotografului Marius Bărăgan, în timp ce hair stilistul îi realiza un pony tail impecabil. Nu am fi putut să îi lăsăm părul liber nici dacă s-ar fi potrivit con­ceptului, deoarece bebeluşul a descope­rit recent, se pare, că e distractiv să o tragă pe mama lui de păr. Am găsit-o pe Carmen mai blondă, parcă mai relaxată decât o ştiam şi chiar mai tonică, dacă acest lucru este posibil. Trezită de la ora 4 dimineaţa, a băut o cafea fără lapte, fără zahăr, în timp ce aşteptam cu toţii ca Mircea să aducă deja celebrul copil.

Trebuie să o las acum un pic de-o parte pe mamă şi să vă spun povestea unui bebeluş care ştie ce este aceea o misiu­ne. Ne-a analizat pe rând, nu cu teamă, ci cu o mare curiozitate, la fel de mare ca ochii lui, pentru care Carmen se roagă să devină verzi, ca ai tatălui. Nu apucase să doarmă suficient, nu cred că a fost chiar o plăcere să aibă atâţia oa­meni în jurul lui, dar nu a început să plângă decât la final, imediat după ulti­mul cadru. Îl cheamă Vlad, dar prin furtuna de apelative ale părinţilor (a se nota că Vasilică 2014 e de domeniul trecutului) acest nume trece neobser­vat. Când îi explică ce-i de făcut cu con­ducerea actuală, aşa cum am surprins o mini-discuţie între ei, Mircea îi spune „Corcodel, Carmen e curioasă cum voi scrie „Ţichi, aşa cum îl alintă ea, bunica îi repetă „micuţule.

Şi iarăşi mă întorc cu privirea la Car­men, al cărei abdomen rămâne în con­tinuare cel mai celebru din showbiz, chiar şi după o naştere. „Nu vrei să ştii câte exerciţii am făcut pentru asta, îmi răspunde, anticipându-mi mirarea. A luat o pauză de la machiaj special ca să îmi arate şi mie câteva mişcări, extrem de solicitante aş spune, apoi mi-a arătat pe telefon un filmuleţ cu bebeluşul încercând să vorbească. „Taică-său e în direct noaptea, el e în direct dimineaţa, se amuză Carmen, adăugând că dimi­neaţa, la cafea, e momentul ei preferat cu Vlăduţ.

Nu ştiu dacă aş putea să urmez fie şi o zi stilul de viaţă al lui Carmen, însă dacă e ceva ce mă miră la ea de fiecare dată când o văd este energia pe care o are. În timpul sarcinii, cu toate probleme afe­rente, de care nici ea nu a fost ferită în primă instanţă, a reuşit să scrie cartea „Jurnal de gravidă: Cum să îţi contro­lezi greutatea şi să ai un copil sănătos. De asemenea, are un debit verbal considerabil, fiind singura persoană care cred că ar putea să dea un interviu întreg fără a i se adresa nici o întrebare.

 

Ai fost destul de reticentă la început în a face o şedinţă foto cu copilul, am fost chiar uimită că ai acceptat. Cum am reuşit să te convingem?

Recunosc că eram foarte hotărâtă să nu îmi expun copilul într-o revistă, în ca­dru organizat, dar mi-am dat seama că pentru planurile mele din luna aceasta era absolut firesc şi logic să apar în această ipostază. Care sunt planurile mele de luna aceasta…

 

(O întrerup) Acum urma întrebarea mea, cred.

(Râde) Scuze, am prostul obicei, deformare profesională, de a-mi pune întrebările şi a şi răspunde.

 

A doua mea uimire este că abia ai născut şi urmează să lansezi o carte despre sarcină. Când ai apucat să o scrii?

Chiar în timpul sarcinii. Cartea mea nu are pretenţia unei lucrări ştiinţifice, este un ghid practic ce conţine sfaturi şi me­niul concret care m-a ajutat pe mine să iau un număr ideal de kilograme în tim­pul sarcinii, mai precis 10. De fapt, re­venirea după sarcină trebuie să în-ceapă din prima lună în care ai rămas gravidă. Pare un nonsens, dar e un mare adevăr. Foarte puţine femei iau în calcul acest aspect, că dacă te îngraşi 40 de kilograme, recuperarea va fi, fireşte, anevoioasă, îndelungată şi aproape im­posibilă. Dar dacă ai grijă ca din prima zi de sarcină să mănânci cât, când şi cum trebuie şi să te mişti, poţi lua în greutate 10, maximum 15 kg. Aşa vei avea un copil sănătos, o sarcină uşoară, şi îţi poţi reveni în timp record.

 

OANA POPOIAG Foto MARIUS BĂRĂGAN

 

Continuarea în numărul de septembrie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 septembrie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter