Caroline Wozniacki este însărcinată? Reacţia uimitoare a sportivei

Publicat pe

Caroline Wozniacki este însărcinată? Reacţia uimitoare a sportivei! Au apărut zvonuri că adversara Simonei Halep din finala de la Australian Open ar deveni mamă pentru prima oară. Pare că ar copia-o pe Serena Williams care a procedat la fel. Există anumite indicii care dau de bănuit!

Presa din Danemarca a anunţat în repetate rânduri în această perioadă faptul că numărul 1 mondial, Caroline Wozniacki, ar aştepta primul său copil. Ea este logodită cu fostul jucător de baschet, David Lee, ei planificând de ceva vreme nunta.

În ultima ieşire publică, Wozniacki a dat de bănuit că acest speculaţii ar fi adevărate. Ea ar avea un început de burtica şi mai ales, a refuzat să bea alcool la un restaurant.

„Vă pot spune că la începutul lunii februarie ceva foarte important se va întâmpla. Puţin mai târziu veţi afla totul”, a declarat Wozniacki într-o conferinţă de presă.

După finala cu Simona Halep, Caroline a fost întrebată dacă este însărcinată în opt săptămâni. A şi răspuns:  „Din ce ştiu eu, nu”, a răspuns râzând Wozniacki.

Cine este Caroline Wozniacki, noul numărul 1 WTA

Daneza de 27 de ani deţine 27 de titluri WTA şi, în 2017, a câştigat Turneul Campioanelor în Singapore.  Atunci, aflată în aceeaşi grupă cu Halep, Wozniacki a câştigat meciul direct, scor 6-0, 6-2. Caroline a avut până acum un total de 67 de săptămâni pe primul loc mondial, deţinând fotoliul de lider timp de 49 de săptămâni la rând.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter