Cât de importanți sunt banii într-o relație pentru Ramona Gabor: ”Nu întotdeauna am avut tot ce am vrut”

Publicat pe

Ramona Gabor nu se mai ascunde și a recunoscut cât de importanți sunt banii pentru ea într-o relație. Vedeta provine dintr-o familie cu o situație financiară medie, însă întotdeauna a sperat la ce este mai bun pentru ea. Sora Monicăi Gabor a răspuns sincer unei întrebări care pentru multe femei ar fi puțin incomodă.

Sora mai mică a Monicăi Gabor și-a făcut bagajele și a lăsat România pentru Dubai, iar apoi s-a mutat în Statele Unite ale Americii. În ultima perioadă, Ramona Gabor nu s-a mai afișat cu niciun bărbat, însă a recunoscut că în viața ei există cineva și că și-ar dori la un moment dat să se căsătorească și să facă copii.

Vedeta a fost sinceră și a dezvăluit cât de mult contează banii pentru ea într-o relație. Ramona nu a negat faptul că situația financiară este una destul de importantă pentru ea. Dacă în copilărie nu a avut tot ce și-a dorit, acum își dorește ca în viața ei să existe un echilibru. 'Ținând cont că nu întotdeauna am avut tot ce am vrut, acum îmi place ca în viața mea să existe mereu un echilibru financiar', a spus Ramona Gabor.

Citește și: Ramona Gabor a vorbit despre căsătorie și copil: 'Am aşteptat trei ani'

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter