Cât timp este însărcinată, Adelina Pestrițu i-a interzis un lucru lui Virgil Șteblea: ”Face și el tot ce poate”

Publicat pe

Au mai rămas doar două săptămâni până când Adelina Pestrițu își va putea ține fetița în brațe. Zenaida Maria va veni pe lume la începutul lunii august, iar cei doi părinți nu mai au răbdare până la fericitul moment. Vedeta încă nu a decis dacă va naște natural sau prin cezariană.

Adelina Pestrițu are o sarcină normală și ușoară. Viitoarea mămică este sensibilă la mirosuri, așa că i-a interzis lui Virgil Ștebelea să mai folosească un parfum. Chiar dacă este însărcinată în 9 luni, Adelina Pestrițu poate să conducă, iar recent a purtat și tocuri de 20 cm pentru o ședință foto. Emoțiile sunt puternică pentru vedetă și așteaptă cu mare nerăbdare momentul în care își va strânge copilul în brațe.

'Mă încearcă un amalgam de sentimente. Un sentiment de dragoste pe care nu l-am mai simțit până acum. Toată lumea îmi spunea că ce vei simți pentru copilul tău nu ai mai simțit niciodată. Și într-adevăr așa este. Apogeul cred că este în ziua care naști. Îmi doresc foarte mult să o privesc în ochi și să-i analizez fățuca. Am rămas cu sensibilitatea pentru mirosurile pe care nu le suportam nici în a doua lună. Respectiv un parfum de piele și unul de cameră. Tocmai pentru asta Virgil are interzis la acel parfum. Am avut o sarcină ușoară, în afară de cea de-a doua lună. Eu mă bucur foarte tare că m-a ținut doar o lună și nu toată sarcina. Am putut să merg pe tocuri, conduc și acum. Merg foarte încet și responsabil. Chiar mă consider o norocoasă.', a declarat Adelina Pestrițu la 'Interviurile VIVA!'.

Virgil Ștebelea este foarte atent cu iubita lui și are grijă ca aceasta să nu facă nici cel mai mic efort. Adelina Pestrițu are pofte, dar reușește să se controleze. Până acum, viitoarea mămică a luat în greutate 14 kilograme.

'Chiar și poftele culinare le-am satisfăcut, dar mai calculat. Nu am exagerat cu mâncăruri greoaie seara. Am pofte de clătite în fiecare zi. Virgil face și el tot ce poate. Nu am cărat nicio pungă în perioada asta. Și-a luat foarte în serios rolul de tată și de bărbat. Eu conduc de plăcere. Nu aș putea sa îl iau pe el după mine toată ziua. Camera bebelinei va fi în camera noastră. Ne dorim ca în primul an să nu fie singură.', a mai spus viitoarea mămică.

Citește și: Adelina Pestriţu i-a aranjat camera fetiţei sale. Zenaida Maria vine pe lume peste trei săptămâni

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter