Cătălin Botezatu, cucerit de Adelina Pestrițu la premiera filmului Octav. Cum și-a făcut apariția frumoasa brunetă

Publicat pe

După ce l-a dat pe spate pe fostul iubit al Mădălinei Ghenea, Philipp Plein, cu apariția ei atunci când acesta a venit în România, Adelina Pestrițu a făcut o nouă victimă la ultimul eveniment la care a participat.

Este vorba tot de un designer, român de aceasta dată, și este nimeni altul decât Cătălin Botezatu. Prezenți amândoi la premiera filmului Octav, Bote a fost absolut fascinat de apariția strălucitoare a Adelinei, care a ales să poarte o rochie cu totul inedită. Vedeta a ales să se îmbrace în argintiu, iar rochia sa a fost încrustată cu o mulțime de pietre. Mai mult, clutch-ul în aceeași nunață cu rochia, încrustat și el cu pietre, și cerceii eleganți i-au completat ținuta Adelinei și a transfomat-o într-o apariție cu totul și cu totul radiantă.

Vezi și: Donald Trump, într-o vizită oficială în Las Vegas pentru susţinerea victimelor atacului! Prima Doamnă a atras toate privirile

În momentul în care a văzut-o, Cătălin Botezatu a complimentat-o pe frumoasa brunetă și a și postat o fotografie cu ea pe pagina sa de Instagram.

„Alături de o apariție răpitor de frumoasă', a scris Bote în dreptul imaginii.

„Șarmant, seducător și întotdeauna cu un look impecabil', a fost mesajul Adelinei pentru designer pe pagina ei de Instagram.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter