Cătălin Cazacu a fost eliminat de la "Exatlon". "Este sfârşitul jocului"

Publicat pe

Cătălin Cazacu a fost eliminat de la „Exatlon”. În seara de 20 mai, Cătălin Cazacu din echipa „Faimoşilor” a fost eliminat. Colegul său, Vladimir Drăghia a rămas singur în competiţie. Iată ce declaraţii a făcut Cătălin la final!

Competiţia „Exatlon” se apropie cu pași repezi de marea finală. Învingătorul acestui show va intra în posesia premiului în valoare de 100.000 de Euro. După plecarea Larisei, din echipa Faimoşilor, a mai venit rândul altui atlet să părăsească competiția.

Eu zic că vor există tot timpul, indiferent pe ce parte a Globului vor fi. (…) Radem, glumim … este sfârșitul jocului. Toți oamenii care au ajuns aici sunt învingători, sunt foarte buni și toți merită să ajungă în finală. Indiferent care dintre noi, în orice ordine pleacă, nu are niciun motiv pentru care să fie supărat', a spus Cătălin Cazacu la începutul competiției de ieri seară.

Miza jocului a fost dublă aseară și, în afară de jocul de protecție, s-a jucat și pentru casă, pentru ultima dată. În urma probei, Cătălin Cazacu a fost cel eliminat.

Primele declaraţii date de Cătălin Cazacu după ce a fost eliminat

Jocul a fost extrem de tensionat între cele două echipe, însă, la final, Războinicii și-au adjudecat victoria împotriva Faimoşilor, cu scorul de 10-3. Cătălin Cazacu a fost eliminat aseară, în urmă Arenei Exatlon. Cătălin Cazacu parcă și-a presimțit dar și dorit plecarea din marea competiție și mărturisește că este recunoscător pentru experiență trăită aici, la Exatlon, timp de patru luni.

„E prima Arena la care am venit împăcat și am simțit că este un moment bun (face referire la plecare – n.r.). (…) În ultimele patru luni am avut niște superstiții, dar astăzi le-am încălcat pe toate, în dorința de a ieși. Și, simplul motiv pentru care mi-am dorit să ies este că, în distibutia asta' (face referire la faptul că au rămas doar el și Vladimit Drăghia în concurs, din partea echipei Faimosilor – n.r.), Vladimir merită să meargă mai departe. Astăzi, mi-am dat seama că, pentru mine, asta-i linia de finish! Nu-mi este rușine că plec, și mă simt atât de ușurat! Am tot respectul pentru cei care m-au votat și mă bucur că m-au salvat de atâtea ori. Sunt mulțumit de cei care rămân la Exatlon de acum încolo!”, s spus el la final înainte să îşi ia la revedere.

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter