Câte kilograme are Kim Kardashian și ce dietă a ținut! Vedeta se mândrește cu o talie de viespe

Publicat pe

Cât de mult este prea mult? Kim Kardashian și-a îngrijorat surorile după ce a slăbit considerabil în ultima perioadă. Kim Kardashian a dezvăluit câte kilograme are, iar sora ei, Kendell Jenner, s-a gândit dacă aceasta mai mănâncă. Vedeta internațională a arătat cât de mică este talia ei acum. 

Kim Kardashian, în vârstă de 37 de ani, s-a simțit flatată după ce două dintre surorile sale, Kendall Jenner, în vârstă de 22 de ani, și Khloe Kardashian, în vârstă de 34 de ani, nu își puteau lua ochii de la ea și nu încetau să vorbească despre silueta ei. Totul s-a întâmplat când familia celebră din Statele Unite ale Americii a participat la un turneu de poker. Kim Kardashian a dezvăluit că are 53 de kilograme. În timp ce surorile sale o felicitau pentru felul în care arată, Kendall s-a arătat destul de îngrijorată în ceea ce privește silueta surorii sale mai mari.

'Sunt chiar îngrijorată pentru eu cred că tu nu mănânci. Ești atât de slabă', a spus Kendall. 'Nu am văzut niciodată un om să arate atât de bine ca și tine', a spus și Khloe Kardashian. Kim a fost tare încântată de ceea ce surorile sale i-au spus și le-a privit ca pe un compliment.

'Am 53 de kilograme, dar pot să spun că atunci când îmi dau extensiile jos am mai puțin', a spus vedeta.

Kim Kardashian a fost foarte sinceră în ceea ce privește lupta ei cu kilogramele. De o bună perioadă de timp, vedeta urmează un atrenament strict și o dietă despre care nu a spus prea multe. Kim Kardashian se antrenează împreună cu Melissa Alcantara și îi mulțumește pentru schimbarea radicală. Kim a mai dezvăluit la un moment dat că a fost o fan al dietei Atkins.

Kim Kardashian are 53 de kilograme

Kim Kardashian are 53 de kilograme

Citește și: Cât câștigă Kim Kardashian pentru o postare pe Instagram. Suma e mai mare decât salariul lui Donald Trump!

FOTO: Instagram

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter