Catrinel Sandu a fost operată de urgență: ”Pot să spun că mi-a salvat viața”

Publicat pe

Catrinel Sandu a ajuns la spital și a fost operată de urgență. Vedeta s-a întors în România pentru o perioadă de timp, însă problemele nu i-au dat pace. Catrinel Sandu a avut probleme grave de sănătate, însă totul s-a rezolvat la timp.

Vedeta a fost operată de urgență din cauza apendicitei acute. Catrinel Sandu a fost într-o situație destul de gravă, iar medicul care a operat-o i-a salvat viața. Vedeta a fost operată săptămâna trecută și tot atunci, aceasta se pregătea să se întoarcă în America, însă nu a mai putut pleca din cauza durerilor insuportabile pe care le avea.

'Luni am ajuns la medicul Teodor Dan Potecă. Domnul doctor a fost singurul care ade scoperit problema în urma unui consult amănunțit. După ce am făcut ecografie și am avut o discuție amănunțită, plus un control foarte bine efectuat, am descoperit că am apendicită acută ascunsă. Nu o găsea nimeni, însă domnul doctor a găsit-o și pot să spun că mi-a salvat viața, pentru că putea să explodeze oricând și puteam să fac septicemie. Chiar m-am întrebat ce s-ar fi putut întâmpla dacă eram în avion?! Miercurea trecută m-am operat, iar acum la o săptămână de la intervenție, mă simt foarte bine datorită domnului doctor Potecă, căruia îi mulțumesc pentru toată grija', a dcelarat Catrinel Sandu pentru Click!

Catrinel Sandu va pleca pe 29 iulie din România. În toată această perioadă cumplită, vedeta slăbit 4 kilograme.

Citește și: Catrinel Sandu vorbește despre nunta cu noul său iubit, Steve

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter