Ce au primit vedetele de 8 Martie

Publicat pe

8 Martie a venit cu multe cadouri pentru vedete, care încă de dimineață au fost copleșite cu flori și tot felul de atenții de „Ziua Femeii'. Dar nu numai bărbații din viața lor le-au făcut cadouri, ci și copiii care au vrut să le surprindă pe mămicile celebre în stilul caracteristic.

Sonia Argint, Anca Lungu, Anca Serea, Sore, Ilina Vandici sau Giulia au primit încă de la prima oră a dimineții atenții de la cei dragi.

Sonia Argint, de exemplu, a primit deja o mulțime de flori. „Încă de dimineața primesc cadouri. Am primit lalele și multe produse cosmetice', ne-a spus vedeta.

Anca Lungu, însă, a fost surprinsă de fiica sa încă de dimineață. „Am primit de la Natalia o felicitare cu amprenta ei.'

La fel și Giulia a primit primul „la mulți ani, mămico' de la fiica sa, care i-a făcut cadou un desen. „Am primit doar un desen de la fiica mea. Noi nu suntem atât de matinali. Aștept să vad dacă mai primesc ceva mai târziu'.

Anca Sînă Serea va petrece „Ziua Femeii' la repetițiile pentru „Uite cine dansează'. „Am primit foarte multe flori si pupici. Probabil că Adi îmi va face o vizită la Buftea, la antrenamentle pentru „Uite cine dansează'. Copiii sunt încă la școală, dar mi-au dat de înțeles că-mi pregătesc câteva surprize hand made. Diseară voi lua cina cu Adi într-un loc tare drag nouă.'

Tot la muncă va petrece 8 Martie și Ilinca Vandici, care filmează pentru emisiunea „Bravo, ai stil!'. „Am primit flori și foarte multe urări. De la iubitul meu am primit doar flori deocamdată și mai pe seară poate mai primesc și altceva. Din cauza programului, la noi lucrurile se întâmplă mai mult noaptea.'

Și Sore a sărbătorit pentru prima dată „Ziua Mamei'. „Am primit florile mele preferate, zambile, de la iubitul meu și pupici de la Erin, fetița mea', ne-a spus artista.

Cu această ocazie le urăm și noi la mulți ani tuturor mamelor și femeilor!

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Ce vedete sărbătoresc Ziua mamei

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter