Ce cadouri vor primi actorii nominalizați la Oscar 2018. Suma se ridică la 100.000$!

Publicat pe

Ca în fiecare an, la Oscar, doar 1 din 5 nominalizați va intra în posesia mult râvnitei statuete. Și pentru ca eșecul să nu fie chiar atât de amar, toată lumea va pleca acasă cu o „mică' atenție. Iată ce cadouri vor primi actorii nominalizați la Oscar 2018!

Cea de a 90-a ceremonie a Premiilor Oscar va avea loc duminică, la Los Angeles și va aduce laolaltă sute de personalități din industria filmului. Actori, producători, regizori și tehnicieni de la Hollywood vor aștepta cu sufletul la gură rezultatele celei mai prestigioase ceremonii dedicate celei de a șaptea arte. Toți nominalizații, inclusiv fericiții câștigători, vor pleca acasă cu tradiționala punguță cu cadouri, punguță ce conține, an de an, cele mai neașteptate cadouri. E adevărat că pentru A-listers o excursie într-un resort de 5 stele poate nu reprezintă mare lucru, însă este imposibil de refuzat… Iată așadar ce vor primi toți actorii și regizorii propuși pentru Oscar!

Actorii nominalizați la Oscar vor petrece un sejur de neuitat în Tanzania și Zanzibar.

Actorii nominalizați la Oscar vor petrece un sejur de neuitat în Tanzania și Zanzibar.

O excursie de 12 zile în Zanzibar și Tanzania

Luxoasa excursie pentru două persoane va cuprinde un drumeții, scufundări, călătorii în locuri exotice, ghid privat și condiții de dormit excepționale, chiar dacă este vorba despre un safari. Călătoriile similare propuse de agențiile de turism costă în general în jur de 11.000 $.

O săptămână de tratament la spa

Printre cele mai renumite centre spa din SUA se află Golden Door, unde o oră și jumătate de masaj costă în jur de 245$, iar o săptămână de tratamente la spa poate depăși 1.000$. Câștigătorii Grammy au avut parte de aceeași vacanță, iar vestea bună este că Golden Door va dona întregul profit, contribuind astfel la stoparea abuzurilor împotriva copiilor.

Cine nu ar vrea să se distreze pe gratis în Hawaii?

Cine nu ar vrea să se distreze pe gratis în Hawaii?

Un sejur de 6 nopți în Hawaii

Spectaculosul resort Koloa Landing se află în Poipu, Hawaii, are un spa și două piscine imense, iar acolo o singură noapte într-o cameră de lux costă în jur de 500$, așadar norocoșii câștigători se vor simți răsfățați.

Un sejur la un resort grecesc de lux din Halkidiki

Cui nu i-ar plăcea o vacanță în Halkidiki la un resort grecesc compus din 16 vile unde fiecare are propria piscină și vedere către peninsula Athos, când totul e gratuit, iar camera costă mai mult de 460$ pe noapte?

10 ședințe cu un antrenor personal

Nominalizații la Oscar vor beneficia și de 10 sesiuni de antrenament cu unul dintre cei mai celebri antrenori personali, Alexis Seletzky. În general, o astfel de ședință costă mai mult de 500$ pe oră, așadar actorii vor trebui să profite la maximum de aceste momente.

În afară de toate acestea, în punguțele de cadouri vor exista și o mulțime de alte mici atenții și gadgeturi. Actorii nominalizați vor putea, de exemplu, să-și aleagă un tablou realizat de pictorul realist Reian Williams, vor primi un device bluetooth care levitează (!), un lănțișor cu diamant, un ruj care își schimbă culoarea, cosmetice personalizate și multe alte surprize. Acestea fiind zise, chiar dacă înfrângerea nu va fi ușoară, nominalizații de la Oscar care se vor întoarce acasă fără statuetă cel puțin se vor consola cu aceste daruri…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter