Ce face Giani Kiriță după ce a fost eliminat de la Exatlon. A părăsit din nou România

Publicat pe

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca fostul fotbalist să fie eliminat de la Exatlon. 'Liderul Faimoșilor', așa cum era numit de fani, a venit în România în urmă cu câteva zile, iar la aeroport a fost așteptat chiar de copiii săi și de mama lui. Mulți s-au întrebat ce face Giani Kiriță după ce a fost eliminat de la Exatlon, iar noi am aflat.

Roxana și Marco, cei doi copii ai lui Giani Kiriță, au venit la aeroport pentru a-și întâmpina tatăl. Plecat de mai bine de cinci luni în Republica Dominicană, dorul a fost mare. Fostul fotbalist s-a gândit tot timpul la familia lui și abia aștepta să-i revadă. Aceștia au ieșit împreună la terase în București, iar acum se pare că Giani Kiriță a părăsit din nou România. Fostul concurent de la Exatlon a plecat în Turcia, țară care are o mare semnificație pentru el. 'Sunt fericit să mă întorc aici unde viața mi-a oferit una dintre cele mai mari împliniri  Champion Bursaspor 2010❤️🐊⚽️',  a scris Giani Kiriță pe una dintre rețelele de socializare.

Giani Kiriță, în Turcia

Giani Kiriță, în Turcia

Băiatul lui Giani Kiriță ar putea avea nevoie de operație

„Lui Marco trebuie să i se facă analize și o operație la picior. Nu e foarte gravă, dar trebuie să luăm o decizie ca să nu-i fie afectată cariera de fotbalist. Din momentul în care am auzit de Marco, la altceva nu mi-a mai stat gândul. El o să fie un fotbalist mai bun ca mine”, a declarat fostul fostbalist pentru wowbiz.ro.

Giani Kiriță este foarte fericit că a ajuns acasă și poate fi alături de cei doi copii. Aceștia au ieșit împreună de fiecare dată când au avut ocazia, iar fostul concurent de la 'Exatlon' a transmis un mesaj fanilor: 'Sunt foarte fericit că am ajuns acasă! Sunt fericit alături de copiii mei, de familia mea și de prietenii mei! Sper că v-am facut mândrii de ceea ce am facut la Exatlon! Vă mulțumesc pentru susținere tuturor!'.

Marco, Giani Kiriță și Roxana

Marco, Giani Kiriță și Roxana

Citește și: Giani Kiriţă, eliminat de la „Exatlon'. Motivul pentru care şi-a atras antipatia publicului

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter