Ce mare a crescut nepoata Deliei Matache! Jessica împlineşte două luni

Publicat pe

Ce mare a crescut nepoata Deliei Matache. În luna decembrie a anului trecut, Oana a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă care acum, la două luni de la naştere, scoate primele sunete. A crescut, trăsăturile ei devin din ce în ce mai evidente, iar mămica, mătuşa şi bunica o răsfaţă. 

La o zi după Crăciun, Jessica a venit pe lume. Oana a născut-o, iar Delia a asistat pe toată perioada şi chiar a filmat totul. Oana şi Răzvan, părinţii săi, s-au obişnuit deja cu acest rol şi o cresc cum ştiu ei mai bine. Sora Deliei este cea care petrece mai tot timpul alături de micuţa sa, o surprinde în ipostaze inedite.

Recent, cea mică se amuza de o jucărie pe care mama sa i-o arăta. Oana nu a putut rata acest moment şi imediat a filmat-o. Se vede că s-a dezvoltat, are aproape două luni de zile.

Citeşte şi:

Fiica Andreei Esca, vacanţă departe de România! N-a plecat însoţită de iubit

You make my heart melt 💟

A post shared by oanacosanzeana (@oanacosanzeana) on


Oana oferă acum sfaturi şi viitoarelor mămici, aşa de bine se pricepe. I-a cumpărat Jessicăi un colac şi o lasă să se relaxeze în cada plină cu apă.

„E foarte bună mişcarea în apă pentru ei. Îi ajută să scoată găzuţele şi le dezvoltă musculatura. Şi pe lângă astea, îi relaxează.”, a notat ea specificând că nu a aruncat cu banii pe acest obiect, a dat doar 50 de lei.

 

💟

A post shared by oanacosanzeana (@oanacosanzeana) on

Sora Deliei Matache, despre viaţa de mamă

„Am o fetiţă sănătoasă, slavă domnului! E o mâncăcioasă şi activă şi ne ţine activi.(…) Toţi erau mâncaţi de emoţii. Da, păi zilele astea eu doar dacă am avut timp să respir. Dacă nu era mama, nu aş fi avut timp să ies din casă, să mă refac. Aşa am avut timp să mai merg la un coafor, să merg la magazin. Sincer, eu mă aşteptam să fie mai greu. Credeam că un nou născut plânge mai mult, să fie mai multe nopţi nedormite. Din prima seară eu şi Răzvan am luat taurul de coarne. Am spălat-o, i-am tăiat unghiuţele am început să ne înţelegem şi să o înţelegem. (…) Mi se pare greu să mă uit la ea plângând. I-au apărut lăcrimuţele mai devreme decât la alţi nou născuţi. Nu plânge mai mult de o perioadă foarte scurtă , dar când o vâd plângând mi se rupe sufletul. (…) Eu şi Delia nu avem aceleaşi gusturi în privinţa vacanţelor. Duc lipsa timpului în care stăteam cu Răzvan atunci când eram iubiţi. (…) Eram obosită rău şi tristă. Am avut impresia că nu mai funcţionează anumite lucruri în corpul meu cum trebuie. Credeam că rămân fără lăptic. Mama ne-a dat afară şi am ieşit în oraş. Am mers la restaurant şi a fost bine.', a spus Oana Matache la Antena Stars.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter