Ce nume avea Iulia înainte de căsătoria cu Mihai Albu

Publicat pe

Iulia Albu este una dintre cele mai controversate vedete de la noi. Are un stil aparte şi critică foarte des apariţiile personajelor din lumea mondenă românească. A devenit celebră după căsătoria cu Mihai Albu. Înainte de mariaj purta un alt nume şi se concentra asupra studiilor sale! 

Celebra Iulia Albu s-a căsătorit cu designerul de pantofi Mihai în anul 2004. Pe vremea aceea, el era cunoscut în industria modei. Înainte de mariaj, ea purta numele de Iulia Voichiţa. Pe atunci ea era studenta în anul 3 la Facultatea de Drept şi îl cunoscuse pe Mihai Albu la o petrecere mondenă. După un an de relaţie, cei doi au hotărât să se căsătorească.

Relaţia lor nu a fost foarte solidă, căci în primăvara lui 2013 Iulia şi Mihai au divroţat la notar. Au împreună o fetiţă.

Iulia Albu îşi mai doreşte copii

Despre viaţa personală, Iulia Albu nu vorbeşte foarte des însă ne-a spus că are un iubit şi ca îşi mai doreşte încă 2 copii , dintre care unul să fie adoptat. „Îmi doresc mai mulţi copii… Îmi doresc să adopt un copil şi iubitul meu îşi doreşte de asemenea acest lucru. Am discutat amândoi că doi este un număr limită'.

Iulia Albu a renunţat la avocatură pentru modă

Într-un interviu exclusiv pentru Revista Viva!, Iulia Albu a declarat că a renunţat la o carieră în avocatură. „Părinţii mei sunt profund dezamăgiţi de cariera pe care am ales-o. Am renunţat la o cariera în avocatură pentru a face cârpe. A fost o alegere personală. Nu sunt foarte bună în a urma ordinea'.

Foto: Arhiva Viva!

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter