Ce preferinţe sexuale au vedetele de peste Ocean?

Publicat pe

Vedetele au cea mai agitată viaţă sexuală din lume, iar paturile lor au o trăsătură aparte: sunt extra-ordinar de încăpătoare. Vezi ce preferinţe sexuale ciudate au vedetele de la Hollywood!

halle_berry_07_675ffb6dcc

Foto: Northfoto

 

Uneori, ajung la dimensiunile stadionului Wembley. Acolo încap mii de paparazzi, sute de mii de gură-cască voyeurişti care se intitulează fani, cameramani, reporteri, analişti, psihologi, astrologi şi practicanţi de tantra, toţi privind şi luând notiţe, cu o meticulozitate de Discovery Channel, despre ritualul de împerechere al acestor specimene ciudate şi strălucitoare. Se pare că vedetele sunt condamnate, vor nu vor, la nişte acrobaţii sexuale (reale sau inventate)  fără de care publicul se simte înşelat ca după o masă fără sare şi piper. Iată condimentele principale inventate în bucătăria celebrităţii şi folosite în dormitorul vedetelor.

 

Perversiuni recunoscute

E sexy când Halle Berry recunoaşte că şi-a îmbrăcat costumul de latex din X-Man şi în pat de câteva ori, sau când Kirsten Dunst povesteşte cu zâmbetul ei ştrengăresc despre o escapadă amoroasă în cabina de probă a unui magazin. Mel B, focoasa mulatră de la Spice Girls, a sugerat că are acasă un bici de piele, iar Eva Longoria se laudă cu eşarfele de mătase cu care îi place să fie legată de pat
Citeste continuarea pe unica.ro 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter