Ce salariu ar încasa lunar Teo Trandafir de la Kanal D! Suma este decentă

Publicat pe

Teo Trandafir prezintă de o bună perioadă de timp emisiunea „Teo Show” difuzată pe Kanal D, de luni până joi de la ora 15.00. Vedeta are ştate vechi în lumea televiziunii şi se vehiculează că ar încasa lunar un salariu decent. Teo prezintă alături de Bursucu, antrenor de dans şi, mai nou, prezentator în multe show-uri de la acest post! 

Teo Trandafir a lucrat în trecut la PRO TV, dar de ceva ani face audienţe la Kanal D. În anul 2013, vedeta a semnat un contract extrem de profitabil și de atunci emisiunea sa, „Teo Show”, este una dintre cele mai urmărite de pe post.

S-a zvonit că ar câştiga 20.000 de euro pe lună, conform bugetul.ro. Prezentatoarea a dezvăluit că această sumă este exagerată, ea fiind plătită decent.

„Dacă minciunile sfruntate fac legea, aşa sa fie. Dacă aveţi încredere în cuvântul meu de onoare, însă, aceste informaţii sunt exagerări complet inutile. Sunt plătită decent, dar până la ce scriu colegii, e cale lungă, să le-ajungă. O zi minunată să avem!', a declarat Teo Trandafir pentru VIP24.

Teo Trandafir a fost chemată la școala fiicei sale

Maia, fiica prezentatoarei TV este un copil extrem de cuminte și ascultător. Teo Trandafir a fost chemată la școală pentru a asista la un spectacol de balet. 'Azi, m-am dus la școala Maiei. Pe vremea mea, dacă părinții erau chemați la scoala, era tragedie! Acum, e prilej de balet! Bravo, Maia, copilul visurilor mele!',  a scris Teo Trandafir pe una dintre rețelele de socializare.

Vedeta este tare mândra de fata ei și se bucură de fiecare comentariu frumos pe care îl primește. 'Așa mândră sunt! Îți mulțumesc cu inima', le-a răspuns Teo Trandafir prietenilor virtuali.

 

Foto: PR, Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter