Ce salariu are Victor Slav

Victor Slav prezintă o emisiune de la Kanal D de mai bine de un an, unde câștigă o sumă foarte mare de bani pe lună. Prezentatorul TV o are ca și colegă de platou pe Andreea Mantea. Probabil că mulți dintre voi s-au întrebat măcar o dată ce salariu are Victor Slav.

Aproape în fiecare seara, Victor Slav poate fi urmărit pe micul ecran alături de Andreea Mantea la emisiunea 'Wowbiz' difuzată pe Kanal D. Cei doi fac o echipă foarte bună împreună, Victor Slav a venit în locul lui Mădălin Ionescu.

Prezentatorul TV aduce o sumă destul de mare de bani în casă. Victor Slav ar câștiga pe lună 7.000 de euro, cu 1.000 de euro mai puțin decât ar fi câștigat Mădălin Ionescu pe vremea în care se afla la cârma emisiunii, potrivit libertatea.ro.

Victor Slav este foarte încântat de locul de muncă pe care îl are, mai ales că a acceptat oferta după doar câteva zile după ce a fost contactat. Atât Victor, cât și Bianca Drăgușanu lucrează în același trust, însă se văd destul de rar pentru emisiunea Biancăi este la ora prânzului, iar emisiune pe care Victor o prezintă este seara.

Citește și: Ce salariu are Bianca Drăgușanu la Kanal D

Andreea Mantea ar câștiga aproape la fel

Sunt colegi de platou și au aproximativ același salariu. Diferența de salariu dintre Andreea Mantea și Victor Slav este de 1.000 de euro. Prezentatoarea TV ar încasa pe lună 8.000 de euro, conform informațiilor apărute în presă.

Citește și: Ce salariu are Andreea Mantea la Kanal D? Vedeta încasează o sumă foarte mare

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...