Ce se întâmplă cu Victor Slav după ce emisiunea "Wowbiz" a fost scoasă de pe post

Publicat pe

Ce se întâmplă cu Victor Slav. Încă o surpriză uriașă anunță Kanal D pentru toamna aceasta, postul de televiziune  le pregătește telespectatorilor un nou format de televiziune, Vulturii de noapte', cu unele dintre cele mai îndrăgite vedete masculine din România, care vor putea fi urmărite, în curând, la Kanal D. 

Vulturii' Giani Kirita și Cătălin Cazacu l-au cooptat pe Victor Slav în echipa, reunindu-se într-un trio de excepție, aceștia prezentând un late night show antrenant care nu îi va lasă indiferenți pe fanii acestora și care va instigă la distracție și voie bună.

Giani Kirita, fost fotbalist al Clubului Sportiv Dinamo, dar și fost titular al unor echipe de fotbal din Turcia, s-a făcut remarcat prin evoluția spectaculoasă în primul sezon al reality-ului Exatlon', acesta fiind unul dintre concurențîi cei mai puternici din tabăra Faimosilor. Vedetă a povestit că așteaptă cu nerăbdare să aducă bună dispoziție celor din față micilor ecrane și că unicitatea caracterului fiecăruia dintre cei trei aflăți la cârma emisiunii va face un adevărat spectacol.

Am rezonat din prima cu Cătălin Cazacu, chiar înainte să plecăm la ; înainte de acel show, eu nici măcar nu știam cine este… Mi-am dat seama, din trei vorbe, că rezonam pe toate planurile. Acest nou show pe care îl vom prezența, în curând, la Kanal D, va fi unul incendiar', a spus Giani Kirita.

Victor Slav, îndrăgitul prezentator cu ani de experiență în televiziune de-a lungul anilor ce s-a evidențiat atât prin calitățile sale de un bun moderator, cât și prin elegantă și rafinament, are așteptări uriașe de la acest proiect și este nerăbdător de reîntâlnirea cu fanii.

Vom face un adevărat spectacol pe micile ecrane, cred că este un show care ni se potrivește perfect și în care ne vom pune în valoare punctele forțe care ne caracterizează. Va fi un format TV unic pe piață media din România care va revoluționa tot ceea ce înseamnă această industrie. De abia aștept reîntâlnirea cu fanii noștri, să îi binedispunem și să le aducem zâmbete pe chip', a adăugat Victor Slav.

Cătălin Cazacu, campionul de motociclism viteză, fost concurent la Exatlon' și prezentatorul show-ului de la Kanal D, Cash Taxi', crede cu tărie în acest nou format la cârma căruia se va află, alături de ceilalți doi colegi de platou, și afirmă că ei vor avea ingredientele necesare unui spectacol pe cinste, în față micilor ecrane.

Asocierea între noi trei va fi clar, demnă de Oscar! Eu cu Giani Kirita ne cunoaștem foarte bine pentru că am petrecut foarte mult timp împreună, într-o perioada foarte scurtă. Cred că Victor Slav, de cealaltă parte, este cel care ne va ține pe linia de plutire și va contrabalansa situația, atunci când va fi cazul. Așa că aceste ingrediente vor da naștere unui spectacol pe cinste', a povestit Cătălin Cazacu.

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter