Elena Ionescu, ex-Mandinga, a dezvăluit sexul bebelușului. Artista e nevoită să nască prin cezariană din cauza problemelor de sănătate

Publicat pe

Elena Ionescu este însărcinată în 5 luni și și-a ținut ascunsă burtica departe de ochii curioșilor. Artista a dezvăluit ce sex va avea bebelușul ei, dar și de ce nu poate naște natural.

Medicii au avertizat-o pe Elena și i-au explicat că este indicat să nască prin cezariană, fiind un pericol foarte mare să nască natural din cauza unei operații la ochi pe care a avut-o cu ceva timp în urmă. Elena Ionescu a aflat și că va fi mamă de băiețel, mai mult, aceasta i-a ales și numele micuțului.

„A fost un copil pe care mi l-am dorit. Nu am avut greţuri. E băieţel, nu a fost greu să îi aleg numele. Dacă pe soţul meu îl cheamă Dragoş Răzvan şi i se spune Dragoş, am zis să-i punem numele de Răzvan. O să nasc cezariană, că altfel nu am cum. Am făcut în urmă cu cinci ani o operaţie la ochi, că am miopie, şi altfel nu am cum”, a declarat Elena Ionescu într-o emisiune TV.

Elena Ionescu, însărcinată în 5 luni

Elena Ionescu, însărcinată în 5 luni

Citește și: Elena Ionescu, ex-Mandinga, s-a căsătorit în secret. Artista este însărcinată în cinci luni

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter