Cei mai răsfățați copii de la Hollywood

Publicat pe

Vi se pare că un copil care are tabletă, iphone, cel mai elaborat lego sau toată colecția de păpuși Barbie e răsfățat de părinți? Ei bine, copiii vedetelor de la Hollywood sunt obișnuiți să primească daruri atât de costisitoare și extravagante, încât un om de rând nici n-ar visa vreodată la ele…

Blue Ivy Carter

Fiica celebrilor Beyoncé și Jay Z, acum în vârstă de 4 ani, a primit la împlinirea vârstei de doi ani un cadou cel puțin neobișnuit din partea părinților săi: un cal. Nu, nu e vorba despre un ponei, așa cum v-ați aștepta, ci despre un pursânge arab, care a costat nu mai puțin de 75.000 de dolari.

 

Brooklyn Beckham

Cu siguranță, toți cei patru copii ai familiei Beckham sunt răsfățați, nefiindu-le nimic refuzat, iar datorită faptului că mama lor activează în domeniul fashion-ului, vestimentația lor este întotdeauna impecabilă, fiind îmbrăcați de la cele mai exclusiviste branduri. Brooklyn, primul născut al soților Victoria și David Beckham, de exemplu, a primit în 2005, la vârsta de 6 ani, o casă de joacă extrem de elaborată, care a costat nu mai puțin de 187.000 de dolari. De aici și până la tabloul cu inimioară roz și fluturași de 1 milion de dolari pe care celebrul tată l-a achiziționat pentru mezina familiei, Harper, a mai fost doar un pas…

 

Justin Combs

Cu siguranță Puff Diddy știe să aibă grijă de copiii săi, iar asta o dovedește faptul că, atunci când fiul său, Justin Dior Combs, a împlinit 16 ani rapper-ul i-a luat o mașină. Evident, nu era o Honda Civic, așa cum primesc cei mai mulți adolescenți americani, ci, nici mai mult, nici mai puțin decât un Maybach! Cât a costat? Numai 360.000 de dolari, un mizilic pentru celebrul său tată.

 

Emme și Max Anthony

Când ai doi părinți celebri ca J. Lo și Marc Anthony, iar nașul tău este Tom Cruise, oare cum ar putea fi petrecerea dată în cinstea venirii tale pe lume? Evident, extravagantă! În acest caz, probabil 200.000 de dolari nici nu e o sumă exagerat de mare (pentru unii), cu atât mai mult cu cât totul a fost la dublu, celebrul cuplu având gemeni, acum în vârstă de 8 ani. Cei doi sunt în continuare la fel de răsfățați, având maseuri și stiliști personali, dar și un avion privat la dispoziție. Deh, ca toți copiii!

 

Suri Cruise

Lista nu ar fi completă fără a o menționa pe Suri, fiica lui Katie Holmes și a lui Tom Cruise. De când părinții ei s-au despărțit, în 2012, și ea a rămas cu mama ei, Tom a început să o răsfețe și mai mult, încercând probabil să-și compenseze lipsa. Puștoaica poartă exclusiv haine de designer, având o garderobă ce depășește 3 milioane de dolari și, pentru că nu mai avea unde să-și depoziteze cadourile primite de-a lungul anilor de la tatăl său, acesta i-a cumpărat o vilă! Doar 13,5 milioane de dolari pentru o „debara' unde Suri să-și țină darurile.

 

Cei mai răsfățați copii de la HollywoodCei mai răsfățați copii de la Hollywood

Foto: Hepta, Northfoto 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter