Cel mai stânjenitor moment de la nunta Pippei Middleton. Cavalerul de onoare a avut o remarcă deplasată la adresa miresei

Publicat pe

Deși totul a fost pus la punct ca la carte, nunta Pippei Middleton nu a fost lipsită de momentele stânjenitoare. Cavalerul de onoare al lui James Matthews a ținut un discurs nu tocmai inspirat, ceea ce nu le-a picat prea bine invitaților.

Potrivit The Telegraph, Justin Johannsen, un prieten vechi de-al mirelui, a încercat să destindă puțin atmosfera, însă planul său nu a fost cel mai reușit. Acesta a ținut un discurs la petrecerea de nuntă prin care le-a mulțumit invitaților pentru prezență și a încercat să relateze și câteva povești legate de prietenia sa cu James. Însă, atunci când a avenit vorba despre Pippa, acesta a dat cu bâta în baltă și a cam gafat, ceea ce nu le-a picat prea bine invitaților.

„Acum, despre iubirea vieții lui James: e frumoasă, plină de energie, loială, vorbește frumos, vine la comandă, are un posterior grozav. Dar am vorbit destul despre câinele lui James, Rafa. Sunt aici să vorbesc despre Pippa', a spus Justin, ceea ce a creat o situație destul de stânjenitoare.

Pippa Middleton și James Matthews s-au căsătorit, sâmbătă, la biserica Sf. Marcu din Englefield. Petrecerea de nuntă a avut loc la reședința părinților miresei, la Bucklebury. Cei doi s-au logodit pe 17 iulie 2016.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Prințul Harry este foarte atent cu iubita sa! Iată cât a călătorit acesta pentru a o aduce pe Meghan Markle la nunta Pippei Middleton

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter