Céline Dion, grav bolnavă? Şi-a anulat toate concertele

Publicat pe

Celine Dion este grav bolnavă. În vârstă de 49 de ani, cântăreaţa  şi-a anulat concertele în ultima vreme şi nu va mai putea cânta o vreme. Starea sa de sănătate este de-a dreptul îngrijorătoare!

Céline Marie Claudette Dion, deținătoare a Ordinului Canadei și a Ordinului Național al Québecului, este o cântăreață de muzică pop, textieră și actriță. S-a născut într-o familie numeroasă, având o situație financiară precară.

Céline Dion, grav bolnavă

Céline Dion are acum o iritaţie a corzilor vocale şi îşi anulează concertele de o bună perioadă de timp. Ultimul show din  Colosseum, în Las Vegas nu l-a putut susţine.

„Céline are o infecţie în gât şi a primit ordin de la medic să se odihnească până vindecarea va fi completă. Din păcate, starea sa de sănătate nu s-a ameliorat”, au anunţat reprezentanţii artistei.

Îngrijorată că şi-ar putea dezamăgi fanii, Céline Dion a scris un mesaj în mediul online.  „Sunt sincer dezolată când anulez un concert. Să ştiţi că o astfel de decizie nu este luată uşor”. Se pare că revenirea pe scenă a cântăreţei nu e posibilă o vreme.

Cazul lui Celine Dion este foarte similar cu cel al Shakirei. Artista a făcut hemoragie la corzile vocale şi a fost dusă, de urgenţă, la spital.

Citeşte şi:

Delia a plecat din nou în vacanță! Artista se relaxează la mii de kilometri de casă

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter