A cheltuit peste 50.000 de euro pentru a arăta ca Melania Trump. Aşa arată femeia care a învins cancerul şi s-a transformat total

Publicat pe

Claudia Sierra a suferit 6 intervenții estetice și mai multe injectări cu botox pentru a arăta la fel ca Melania Trump. Aceasta a învins cancerul şi şi-a dorit în mod special această transformare deoarece o admiră pe soţia lui Donald Trump, preşedintele Americii.

Claudia Sierra, 42 de ani, și-a făcut posterior de braziliancă, abdominoplastie, operație la nas, liposucție și și-a lucrat și sânii le medicul estetician. Toate acestea doar pentru a arăta ca Melania Trump.

'Melania este pentru mine imaginea puterii. Este Prima Doamnă cu care vreau să semăn. Abia aștept să fiu o versiune mai bună a mea și să o arăt.', a spus Claudia Sierra, potrivit presei internaţionale.

Vezi si:  Lidia Buble și Răzvan Simion – prima apariție împreună după ce s-a zvonit că s-au despărțit

În trecut, femeia a suferit de cancer, dar a reuşit să învingă boala care face atâtea victime. Mai apoi s-a decis să se opereze după ce un bărbat i-a spus că arată prea bătrână pentru vârsta ei.

Claudia Sierra e foarte mulţumită cum arată acum. Oricine o vede îi confirmă că seamănă foarte mult cu Prima Doamnă a SUA, Melania Trump.

Foto: Hepta, Youtube

Cristina Pîrvu

A cheltuit peste 50.000 de euro pentru a arăta ca Melania Trump. Aşa arată femeia care a învins cancerul şi s-a transformat totalA cheltuit peste 50.000 de euro pentru a arăta ca Melania Trump. Aşa arată femeia care a învins cancerul şi s-a transformat total

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter