Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis

Publicat pe

Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, s-a sinucis. Acesta s-a spânzurat în reședința sa din Palos Verdes, Los Angeles, și a fost găsit mort joi dimineață, în jurul orei 9:00, scrie TMZ.

Chester, în vârstă de 41 de ani, era căsătorit și avea 6 copii din 2 căsnicii. Cântărețul se confrunta de ani buni cu probleme legate de droguri și alcool. În trecut, spunea că s-a gândit să se sinucidă din cauză că a fost abuzat în copilărie de un bărbat adult.

Chester a fost prieten foarte bun și cu Chris Cornell, care s-a sinucis în luna mai a acestui an, iar joi era aniversarea de 53 de ani a lui Cornell. Solistul de la Linkin Park i-ar fi scris prietenului său o scrisoare deschisă în ziua în care Chris s-a sinucis.

Trupa Linkin Park este celebră pentru hiturile „Faint', „In the end' sau „Numb', iar albumul „Meteora' a fost unul dintre cele mai mari din istorie.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă