Chrissy Teigen a vorbit pentru prima dată de depresia postnatală: „Nu ieșeam niciodată din casă!”

Publicat pe

Chrissy Teigen este mereu o apariție plină de zâmbet, jucăușă și nu ezită niciodată să își arate iubirea fața de soțul ei, John Legend, în public. Dar nimeni nu știa că aceasta a suferit de depresie postnatală.

Chrissy a vorbit pentru prima dată despre perioada grea prin care a trecut după ce a născut-o pe fiica ei, Luna. Într-un articol scris pentru Glamour, aceasta a spus că atunci când lucra la show-ul Lip Sync Battle, unde trebuia să fie mereu plină de viața, suferea de depresie postnatală.

Să mă ridic din pat să merg pe platou era dureros. Spatele meu clocotea; umerii, chiar și încheieturile, mă dureau. Nu aveam poftă de mâncare. Puteam să stau și două zile fără să mănânc ceva, iar voi știți cât de importantă este pentru mine alimentația', a spus soția lui John Legend.

Aceasta ajunsese chiar să nu iasă din casă, decât atunci când trebuia să meargă la muncă.

Când nu eram la studio, nu ieșeam niciodată din casă. Insist, niciodată. Nici măcar cu vârful picioarelor afară. Întrebam oamenii care intrau în casă de ce sunt uzi. Plouă? De unde să știu – aveam fiecare umbră întunecată. Multe zile mi le-am petrecut în același loc pe canapea și rareori îmi adunam energia să urc la etaj în pat. John dormea pe canapea cu mine, uneori chiar patru nopți la rând. Începusem să îmi strâng hainele în cămară ca să nu mai fie nevoie să urc la etaj atunci când John era plecat la muncă. Au fost multe plânsete spontane', a mai adăugat Chrissy.

Soțul ei, John Legend, a fost un sprijin imens după ce i s-a pus diagnosticul. „A fost la fel de grijuliu, iubitor și înțelegător cum pare el', a spus Chrissy. „John a fost incredibil cu mine în ultimele nouă luni, îmi aducea medicamentele și se uita cu mine la reality show-uri oribile la TV. Nu este el cel mai amuzant băiat, dar a încercat să îmi readucă simțul umorului. Când aveam o zi bună, mergea cu mine la Medieval Times și își punea cea mai nebună pălărie din acea prioadă pe cap. Vedea cât de mult îmi rădeau ochii atunci când făcea asta și știa că asta este ceea ce îmi trebuie. Știu că trebuia să treacă cu vederea de multe ori și se gândea: Dumnezeule, să o facem împreună. Dar niciodată nu m-a făcut să mă simt nasol. Voia să fiu fericită, prostuță și energică din nou, dar nu m-a făcut să mă simt prost atunci când nu eram în acel loc.'

Chrissy Teigen a vorbit despre depresia postnatală pentru știe că i se poate întâmpla oricui, iar în cele din urmă nu a lăsat afecțiunea să ia ceea ce este mai bun din ea. „Îi iubesc pe John și Luna mai mult decât îmi pot imagina că voi putea iubi altceva, iar John și eu sperăm să îi mai putem dărui Lunei frați. Depresia postnatală nu a schimbat asta', a mai spus vedeta.

John Legend și Chrissy Teigen sunt căsătoriți din anul 2013 și au împreună o fetiță, Luna, de aproape un an.

Alexandra Popescu

Foto:

Citește și:

Chrissy Teigen a ațipit în timpul ceremoniei Oscar!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter