Chrissy Teigen a fost blocată de Donald Trump pe Twitter. Ce l-a enervat pe președintele american

Publicat pe

Ura lui Chrissy Teigen pentru Donald Trump nu este străină nimănui, aceasta postând și declarând în nenumărate rânduri cât de mult îi displace noul președinte american. Însă până și cel mai puternic om din lume se satură de prea multe critici și atacuri la adresa sa, așa că a decis să o blocheze pe Twitter pe soția lui John Legend.

Oficial, Chrissy Teigen s-a alăturat unui club plin de grupuri de opoziție, jurnaliști și lui Stephen King, toți blocați de Donald Trump pe Twitter. Modelul a postat, marți, o captură de ecran în care arăta că a fost blocată să mai citească tweet-urile președintelui american de pe contul său @realDonaldTrump.

„După 9 ani de ură pentru Donald J Trump, să îi spun „nimeni nu te place' a fost decisiv', a scris Teigen în postare.

Citește și: A murit Barbara Sinatra, văduva lui Frank Sinatra

Ultimul tweet al lui Chrissy a fost un răspuns al unei postări de pe 23 iulie în care Trump a scris: „Este foarte trist că republicanii, chiar și puținii care m-au sprijinit din spate, fac foarte puține pentru a-și proteja președintele.'

Soția lui John Legend și-a folosit contul de Twitter de multe ori pentru a-l ataca pe Donald Trump.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă