Chrissy Teigen a vorbit pentru prima dată despre problemele sale cu alcoolul: „Beam doar prea mult!”

Publicat pe

Chrissy Teigen este cunoscută pentru sinceritate și pentru faptul că nu se ferește să vorbească despre viața ei. Recent, aceasta a vorbit deschis despre depresia postnatală de care a suferit, iar acum a decis să vorbească sincer despre probleme cu alcoolul.

Într-un interviu pentru Cosmopolitan, Chrissy a devăluit planurile ei pentru a-și construi o familie cu John Legend, dar a vorbit și despre lupta sa cu alcoolul.

„Mă gândeam că este o nebunie să fiu trează total. Dar acum am reușit. Nu vreau să fiu acea persoană… trebuie să îmi revin', a declarat Teigen.

„Beam doar prea mult. Obișnuiam ca atunci când mă machiam și îmi aranjam părul să beau un pahar de vin. Apoi acel pahar de vin s-a transformat pentru mine într-unul înainte de spectacolul de premiere. Și apoi într-o grămadă în cadrul spectacolului', a mai mărturisit soția lui John Legend.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, cel mai nou cuplu din showbiz!?

Legend și Teigen au plecat într-o călătorie de restabilire a sănătății în Bali, la începutul acestui an, unde cuplul s-a abținut în întregime de la alcool.

„Și acel sentiment, nu este nimic cu care să îl pot compara. Te simți groaznic. Nu a fost un aspect plăcut pentru mine, pentru John, pentru nimeni', a spus Chrissy.

Teigen a mai continuat să spună că familia ei are o istorie în abuzul alcoolic și ea a luat de curând o medicație pentru depresia postanatlă și anxietate, iar ambele intrau în conflict cu consumul de alcool.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter