Christoph Daum criticat dur după România - Danemarca, 0-0. Tricolorii au șanse infime să mai meargă la Mondiale

Publicat pe

Naționala României s-a împiedicat la jumătatea drumului și ratează, astfel, calificare la Cupa Mondială din 2018. Tricolorii au reușit să obțină doar un  rezultat de egalitate la Cluj, 0-0, în fața Danemarcei, iar șansele de a juca la un Mondial după 20 de ani sunt infime.

România a avut ocazii mari de a înscrie, însă Claudiu Keșeru le-a irosit, având cele mai mari ratări ale serii. Nici Danemarca nu a fost pe departe, românii având mare noroc la ratările colosale ale lui Eriksen și Jorgensen, care au trimis pe lângă poartă chiar din fața lui Tătărusanu.

Dacă jucătorii au avut evoluții destul de slabe, cei mai bine cotați fiind doar Cristi Săpunaru și Romario Benzar, cel mai criticat a fost antrenorul naționalei, Christoph Daum.

Deși a promis un sistem de joc cu totul nou, o calificare la Mondiale, dar și un tur al Carpaților în cazul unei victorii cu Danemarca, selecționerul României a dezamăgit profund. De aceea, oficiali ai fotbalului românesc l-au criticat aspru pentru faptul că are un salariu colosal, 50.000 de euro pe lună, și nu reușește să aducă echipa la un nivel la care să marcheze măcar un gol, având în vedere că de 4 meciuri România nu a mai înscris deloc în poarta adversă.

Să fim bine înțeleși: nu baieții de pe gazon sunt de vină, sau în prea mică măsură este vina lor. De vină sunt cei care au luat în grijă fotbalul românesc fără să-l iubească, fără să-l cunoască, fără să-i respecte istoria și pe cei care au făurit-o. De ajuns cu asta! Lăsați fotbalul pe mâna celor care l-au respectat și îl cunosc!', a spus comentatorul TVR, Marian Olaianos, la finalul partidei, dezamăgit total de evoluția slabă a României.

România ocupă locul 4 cu 6 puncte în grupa E a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2018, după Polonia (13 pct), Muntenegru (7 pct) și Danemarca (7 pct). În competiție se califică doar echipa ocupantă a primului loc din fiecare grupă, iar cele mai bune locuri secunde vor merge la baraj.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Simona Halep și-a anunțat retragerea din tenis

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter