Cine da tonul în modă

Publicat pe

După ce Gisele și-a anunțat retragerea, iar sprâncenele Carei Delevingne și-au mai pierdut din farmec, o nouă generație de modele cucerește catwalk-urile. Și, în paralel, Hollywoodul.

 

Gigi Hadid

 

 

GIGI HADID – CEA MAI EXTRAVA­GANTĂ FATĂ NORMALĂ

 

La 20 de ani, Gigi Hadid a ajuns să fie, fără mari eforturi și într-un timp extrem de scurt, cel mai celebru expo­nent al tinerei generații de fete marca 90-60-90. În plus, blonda născută în Los Angeles a spus stop joc vechilor prejudecăți despre manechine și a reconfigurat clasamentul valorilor. Într-o industrie în care mulți se cred creatori și multe se visează dive, Gigi ignoră legile extravaganței și are în minte un alt fel de crez.

 

Și-a început cariera de model chiar de la doi ani, când a fost descoperită de Paul Marciano de la Guess, iar de atunci a tot cochetat cu moda. Cu toa­te acestea, Hadid e mai degrabă flower power decât prețioasă și dramatică, merge cu metroul, mănâncă burgeri și are în ritualul de beauty produse cât se poate de accesibile. „Am primit o mulțime de sfaturi de frumusețe de la mama mea (n.r. fostul model da­nez Yolanda Foster), dar cel mai bun dintre ele a fost acela de a nu folosi mult machiaj. La ea am văzut look-uri simple, care mi-au plăcut și pe care le adopt și eu, mărturisește fata îndră­gostită de sprâncenele ei naturale, pe care nu le pensează de teamă să nu i se schimbe expresia feței.

 

CLAUDIA COJOCEA Foto GULIVER, HEPTA

 

Continuarea în numărul de iunie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 30 mai.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter