Cine este iubitul lui Nicole Cherry. Iată cu ce se ocupă tânărul

Publicat pe

Cireșica nu mai este singură și are o relație cu un băiat care deja are o afacere, chiar dacă se află la o vârstă destul de fragedă. Mulți s-au întrebat cine este iubitul lui Nicole Cherry, iar noi vă arătăm imagini cu cei doi, dar și cu ce se ocupă tânărul.

Nicoleta Ghinea ne-a recunoscut, în exclusivitate, că nu mai este singură și are iubit. Artista a petrecut Ziua Îndrăgostiților alături de el, însă totul este la început pentru ei doi. Îndrăgostită, Nicole Cherry a postat pe una dintre rețelele de socializare prima imagine cu iubitul ei, Teo.

Nici iubitul artistei nu a rezistat prea mult să-și ascundă iubita și a postat pe Instagram o fotografie cu el și iubita lui, dar și un citat care cu siguranță a impresionat-o pe Nicole. 'Întâlnește-te cu cineva care face ca viitorul să pară mai puțin intimidant pentru că îl ai lângă tine', a scris Teo.

Dorian Popa s-a întâlnit cu Nicole Cherry și iubitul ei, Teo, unde tânărul i-a dat artistului cadouri. Dorian Popa a primit haine de pe site-ul pe care iubitul lui Nicole Cherry îl are. 'Mulțumim Nicole Cherry, mulțumim iubitului ei, Teo', a spus artistul după ce s-a întâlnit cu cei doi.

Cine este iubitul lui Nicole Cherry. Iată cu ce se ocupă tânărulCine este iubitul lui Nicole Cherry. Iată cu ce se ocupă tânărul

FOTO: Instagram, Facebook

Diana Stamen 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter