Cine este Mădălina Linguraru de la ”Exatlon”. A înscris punctul decisiv aducând victoria ”Războinicilor”

Publicat pe

Forte proaspete pentru Razboinicii de la Exatlon'. Dupa abandonul Dianei Sentes, concurentii au primit-o in aplauze pe Madalina Linguraru, cea mai noua membra a echipei.

Sportiva de performanta, a practicat lupte libere de la varsta de 11 ani, tot 11 ani activand in Lotul Olimpic al Romaniei, castigand numeroase medalii si titluri mondiale: multipla campioana nationala si internationala, medaliata cu bronz la Campionatele de juniori, campioana mondiala la lupte pe plaja si campioana mondiala la lupte africane.

Premiul pus in joc aseara a fost vila, strategiile Faimosilor fiind facute in functie de nou venita Madalina Linguraru, considerata mai slaba din punct de vedere sportiva, avand in vedere ca se afla la primul ei traseu la Exatlon'.

Razboinica le-a intalnit la duel pe Cristina Nedelcu si Monica Rosu, in trei runde, in primele doua pierzand punctul pentru echipa. Madalina a avut un foarte bun parcurs, inca din prima cursa, cu o viteza remarcabila pe traseu. Strategia Faimosilor a fost data peste cap de catre noua membra a echipei Razboinicilor, cand, la scorul de 9 la 5, Cristina Nedelcu a ales sa concureze din nou impotriva Madalinei Linguraru. Surpriza a fost uriasa, atat pentru Faimosi, cat si pentru Razboinici, concurenta cea noua aducand punctul decisiv pentru echipa sa, asigurandu-i premiul pus in joc: vila.

Jocul s-a incheiat cu scorul de 10 la 5, in uralele de bucurie ale Razboinicilor care au ridicat-o pe brate pe Madalina.

In aceasta seara, de la 19:45, jocurile se schimba, odata cu sosirea celor doi antrenori ai echipelor de la Exatlon', fostii concurenti ai primului sezon, Giani Kirita si Ionut Jaguarul' Sugacevschi. Sub indrumarea acestora, echipele isi vor face strategiile pentru jocurile viitoare, adrenalina si tensiunea ajungand la cote maxime.

Citește și: Giani Kiriţă, înlocuit în emisiunea 'Vulturii de noapte', după plecarea la 'Exatlon'

FOTO: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter