Cine sunt graviduțele de la Vanity Fair Oscar Party din acest an

Publicat pe

Anul 2017 este anul vedetelor gravide cu siguranță. De aceea, nu aveau cum să lipsească nici la petrecerea Vanity Fair din acest an.

Chiar dacă mulți au așteptat ca Beyonce să își facă apariția printre starurile prezente la party-ul Oscarurilor, aceasta nu a venit. În schimb alte viitoare mame celebre au strălucit în fața aparatelor de fotografiat. Ciara este una dintre celebritățile prezente la Vanity Fair. Însărcinată în ultimul trimestru, cântăreața a arătat fabulos și extrem de sexy într-o rochie vișinie din catifea cu un decolteu adânc.

O altă apariție spectaculoasă a fost și Rosie Hountington Whitely, logodnica actorului Jason Statham. Modelul Victoria Secret a ales o rochie argintie, spartă până la coapsă, decoltată și sandale argintii cu toc. Machiajul natural și părul prins în coc au fost elementele care au întregit look-ul lui Rosie.

Iată și alte vedete viitoare mame care au strălucit la petrecerea Vanity Fair!

Cine sunt graviduțele de la Vanity Fair Oscar Party din acest anCine sunt graviduțele de la Vanity Fair Oscar Party din acest an

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Vedete la Vanity Fair Oscar party 2017 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă