Claudia Pavel, adevărul despre relația cu Cătălin Cazacu: ”Îmi este dor de el”

Publicat pe

Claudia Pavel s-a întors în România după ce a fost eliminată de la Exatlon. Cât timp s-a aflat în competiție, în presă au apărut speculații despre o presupusă relație între aceasta și Cătălin Cazacu.

După ce a revenit în țară, Cream a fost invitată la o emisiune TV, unde a vorbit despre ce s-a întâmplat între ea și Cătălin Cazacu. Artista a declarat că nu există o relație între ei, însă este vorba despre niște sentimente care s-au legat în timpul competiției. Claudia Pavel și Cătălin Cazacu au fost extrem de apropiați pe tot parcursul concursului.

'Îmi este dor de el, suntem extrem de apropiaţi Nu s-a întâmplat nimic între noi, s-a lăsat să se înţeleagă asta. Dacă s-ar fi întâmplat asta s-ar fi văzut la TV Am petrecut împreună 24 de ore din 24, m-a ajutat foarte mult, m-a susţinut când îmi era frică, o să îi mulţumesc toată viaţa pentru cât bine mi-a făcut. Nici noi nu ştim ce este între noi, cu siguranţă că există nişte sentimente între noi dar mai mult că ne-am ţinut de mână şi ne-am îmbrăţişat nu s-a întâmplat nimic. Vom vedea când va veni acasă dacă se va întâmpla ceva între noi. Nu ştiam de existenţa acelei fete, el mi-a spus că e la fel de liber ca şi mine, dacă exista cineva în viaţa mea nu ar fi existat ţinerea de mână şi îmbrăţişarea.(…) Eu nu stric relaţii. Dacă stai cinci săptămâni cu un om…nu ai cum să nu te apropii de el. Îmi este extrem de drag şi îmi este foarte dor de el. Sper să rămână acolo până la final, sper să câştige, el sau Giani. Ne plimbam de drag pe plajă împreună(…) Este clar că suntem extrem de apropiaţi', a declarat Claudia Pavel, la Kanal D.

Se pare că bărbatul i-ar fi ascuns Claudiei că are o relație, iar artista nu ar fi știut nimic despre existența acestei domnișoare. 'Cea care a spus că este iubita lui în ţară a declarat minciuni despre mine, nu ştiam de ea, nici măcar pe Cătălin nu-l cunoşteam. El mi-a spus mereu că este un om liber, atât timp cât această fată minte că a ieşit cu mine cu Cătălin şi cu Giani la masa, a minţit că eu întreţineam relaţii intime şi cu Giani. Cătălin mi-a spus că există o situaţie complicată pe care mi-o va explica, în cele cinci săptămâni a fost atât de bun cu mine încât aleg să-l cred.', a mai mărturisit Cream.

Iubita lui Cătălin Cazacu este foc și pară

'Suntem împreună din martie anul trecut, din septembrie locuim împreună. El este un om foarte dificil, trebuie să şti pe ce butoane să apeşi. Cu siguranţă este dragostea vieţii mele. L-am condus la aeroport. Mi-a zis să fi cuminte şi să nu ieşi niciunde să ştii că eu sunt acolo. În fiecare seară dorm mereu că tricourile lui, mă gândesc mereu ce face acolo, cât e ceasul. Nu sunt lucruri care neapărat m-au deranjat, eu îl cunosc pe el', a declarat tânăra.

Ana Roman nu se aștepta nicio secundă la o asemenea situație. M-a surprins foarte tare ceea ce s-a întâmplat, la început nu am dat prea multă importanţă, mai ales că eu ştiu chiar de la Cătălin că Giani Kiriţă şi Claudia aveau o relaţie mai «specială», întreţineau relaţii intime înainte să intre în concurs. Chiar am ieşit la masă cu Giani şi Cătălin de câteva ori, înainte să plece în Republica Dominicană şi Giani mereu spunea «Claudiţa în sus, Claudiţa în jos». M-a deranjat ceea ce am văzut la TV, dar familia lui mă susţine, am o relaţie foarte bună cu părinţii lui. Câţiva prieteni au venit de la Timişoara, să fie alături de mine şi mi-au zis să nu bag de seamă ceea ce se speculează, până nu discut cu Cătălin. Acum, sper să am puterea să rezist, pentru că e posibil să dureze ceva timp până ajunge el acasă', a dezvăluit iubita lui Cătălin Cazacu.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter