Claudia Pavel, concurentă la "Exatlon", a ajuns de urgenţă la spital! Ce serioasă e situaţia

Publicat pe

Claudia Pavel face parte din echipa „Faimoşilor” la „Exatlon România”! Aceasta a avut câteva probleme în Republica Dominicană şi a ajuns de urgenţă la spital! Iată cu ce s-a confruntat!

Competiţia la care s-au înscris pare să fie una destul de dură pentru vedete. Claudia Pavel este prima care s-a lovit de o problemă serioasă de sănătate. Concurenta a avut nevoie de tratament specializat din cauza alergiilor pe care le-a făcut. Cream a fost invadată de ciupituri, iar problemele de sănătate i-au dat mari bătăi de cap.

Totul i s-a tras cântăreţei, în vârstă de 33 de ani, de la înţepăturile unui ţânţar, iar situaţia pare a fi una destul de serioasă! Cu toate acestea, Claudia este o luptătoare!

Citeşte şi: Bruce Willis, supus la cazne' de neimaginat de către fiica lui – unghii sclipitoare și stickere cu pisicuțe!

Claudia Pavel, de urgenţă la spital

„Sunt ciupită de foarte multe insecte. Sunt alergică, la ele, recunosc! E greu pentru mine aici, mă mănâncă încontinuu, îmi arde pielea, pur şi simplu! E îngrozitor, dar trebuie să rezist”, i-a spus Claudia Pavel lui Cosmin Cernat. La o zi după artista a recunoscut că a mers  la spital. Medicii i-au administrat un tratament cu antibiotice, pe care îl ia greu, deoarece este foarte slăbită.

Citeşte şi: Celebrul fotograf Mario Testino, acuzat de hărţuire: „Era un prădător sexual'

Citeşte şi: Primele certuri la „Exatlon', în echipa Faimoşilor! Ce nemulţumiri au apărut

Foto: PR, Captură TV

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter