Claudia Pavel, despre relaţia cu Cătălin Cazacu: "Îmi este un om foarte drag. Nu am avut cum să nu ne apropiem"

Publicat pe

Claudia Pavel, despre relaţia cu Cătălin Cazacu. În urma participării vedetei la „Exatlon” şi apropierii sale de Cătălin Cazacu s-a speculat că cei doi ar forma un cuplu. Cântăreaţa dezminte şi afirmă că sunt doar prieteni dragi. Îl susţine şi acum în competiţie!

Claudia Pavel a fost invitată special în emisiunea „Interviurile VIVA!”. Aceasta a povestit cât de frumoasă este viaţa de mamă, dar şi despre competiţia recentă la care a participat, „Exatlon”. Acolo l-a cunoscut pe Cătălin Cazacu. S-a speculat că ar forma un cuplu. Cântăreaţa a povestit acum că sunt prieteni.

„Cătălin îmi este un om foarte drag şi cu siguranţă există o prietenie sinceră între noi. Ne-am susţinut. La nivel fizic nu s-a întâmplat nimic decât o strângere de mână şi de o îmbrăţişare. (…) Până la urma noi acolo nu ne aveam decât unii pe ceilalţi. (…) Nu, nu-l ştiam de dinainte. El s-a apropiat de Giani foarte mult. Aşa a fost să fie, ca eu cu băieţii să petrecem foarte mult timp împreună.

Eu îl susţin din tot sufletul să nu vină acasă. (…) Nu aş avea de ce să nu rămân în aceaste relaţii cu Cătălin. E firesc să se facă speculaţii. Am avut anumite apropieri într-un reality show. (….) Eu consider că 5 săptămâni trăite acolo cu un om, fără telefon, fără alte distracţii, cred că sunt echivalentul unui an petrecut aici. Cred că timp de 5 săptămâni nu ai cum să nu îţi scape ceva. (…) Bunătatea lui, este un om real. A fost lângă mine, dar şi lângă fiecare membru al echipei noastre. Nu am avut cum să nu ne apropiem.”, a declarat Claudia Pavel.

 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter