Colin Firth i-a scris o scrisoare fostului amant al soției sale: „Știu că și tu suferi”

Publicat pe

Recent, actorul Colin Firth i-a scris o scrisoare fostului amant al soției sale, jurnalistul italian Marco Brancaccia, dovedindu-se foarte empatic – „Știu că și tu suferi”, i-a scris acesta celui care, din amant, a devenit hărțuitor.

Recent, în showbizul internațional exploda o bombă mediatică – soția lui Colin Firth, producătoarea de film Livia Giuggioli, în vârstă de 48 de ani, a avut o aventură, acum trei ani, cu jurnalistul Marco Brancaccia, în vârstă de 56 de ani. Se pare că cei doi amanți se cunoșteau încă din adolescență, însă asta nu l-a împiedicat pe Marco să se transforme, din italian lover, în abuzator.

Colin și Livia Firth, la premiera filmului "The Mercy", februarie 2018

Colin și Livia Firth, la premiera filmului „The Mercy”, februarie 2018

Livia și Colin s-au căsătorit pe când ea avea 27 de ani, cei doi cunoscându-se în Colombia, în 1995, pe când el filma o adaptare cinematografică pentru BBC. Iată însă că, după 21 de ani de căsnicie, actorul și soția lui au ajuns în situația ingrată de a face față împreună unor probleme create de Livia din cauza infidelității sale. Amantul Liviei, Marco Brancaccia, a declarat pentru Daily Mail că relația lui cu soția lui Colin a început în vara anului 2015, în casa din Umbria (nordul Italiei) a familiei Firth, în perioada aceea Livia dorindu-și să divorțeze de soțul ei.

Marco Brancaccia, fostul amant și actualul hărțuitor al Liviei Firth.

Marco Brancaccia, fostul amant și actualul hărțuitor al Liviei Firth.

Între timp însă, amantul a devenit inamicul public numărul 1 al familiei Firth, acesta, după ce a fost părăsit de Livia, începând să-i dea nenumărate telefoane și să-i trimită texte amenințătoare, fapt ce a determinat celebrul cuplu să depună plângere la poliție. Brancaccia a negat însă cu fermitate acuzațiile, declarând: „Am fost îndrăgostit nebunește de Livia. Am simțit că este femeia vieții mele. Am iubit-o foarte, foarte mult'. Jurnalistul a mai spus că acuzațiile la adresa lui sunt mizerii, niște invenții menite să distragă atenția opiniei publice de la adevărata dramă – faptul că soția celebrului actor a avut o aventură cu un alt bărbat, aventură care a durat 11 luni, deci nu a fost un simplu capriciu.

 

Totul a culminat cu momentul în care jurnalistul i-a trimis lui Colin Firth și fotografii indecente în care apare cu soția lui, iar atunci actorul decizându-se să depună plângere la poliție, dar și să-i scrie amantului Liviei o scrisoare în care i-a spus: „M-ai făcut să sufăr, dar știu că și tu suferi'. Nu știm cum se va încheia această saga amoroasă, însă, dat fiind că soții Firth sunt căsătoriți de 20 de ani și au împreună doi fii, Luca (16 ani) și Matteo (13 ani), iar răbdarea lui Colin s-a dovedit până acum nelimitată, e posibil ca dei doi să depășească și aceste momente delicate.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter