Connect-R, fericit la două săptămâni de la anunţul divorţului: "Vreau să mă distrez"

Publicat pe

Connect-R, fericit la două săptămâni de la anunţul divorţului. Artistul a anunţat în mediul online faptul că de ceva timp nu mai formează un cuplu cu Misha, mama fetiţei sale. Cei doi sunt în relaţiii bune pentru micuţa lor. Acum, cântăreţul vrea să se distreze, într-o emisiune TV. 

Connect-R, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 20.00, la Te cunosc de undeva!', crede că pantofii cu toc și lentilele de contact îi vor da bătăi de cap pe parcursul acestui sezon al show-ului transformărilor.

Voi avea o problemă cu tocurile. Și lentilele de contact le suport greu. Însă voi încerca să le fac față', spune el. Din fericire, pentru el nu va fi o noutate faptul că va trebui să se epileze. Mă epilez de la 20 de ani', mai spune concurentul.

La Te cunosc de undeva!', Connect-R nu dorește să demonstreze nimic. Vrea însă  să-și îmbogățească cunoștințele și să trăiască o nouă experiență. Și mai vreau să mă distrez. Am colegi haioși și râd până leșin cu Jean (n.n. Jean de la Craiova) și Romică (n.n. Țociu). De asemenea, am învățat câteva lucruri noi de la Ozana (n.n. Ozana Barabancea, jurata care se ocupă și de pregătirea vocală a concurenților), care îmi vor fi de folos pentru prima transformare pe care o am de făcut în show', mai spune el.

Connect-R, prima apariţie publică de la divorţ

În urmă cu câteva zile, artistul a anunţat în mediul online faptul că el şi Misha s-au despărţit. De dragul fetiţei au încă o relaţie foarte bună, comunică şi se sfătuiesc pentru a o creşte frumos pe Maya. Recent, acesta a apărut în public. 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter