Copiii celebri ai vedetelor de la noi - Vor călca pe urmele părinţilor?

Publicat pe

Multe vedete de la noi au copii care au trecut deja de vârsta de 10 ani. Unii sunt foarte activi în mediul online şi apar la diferite evenimente alături de părinţii lor! 

Alexia Eram, fiica Andreei Esca cu omul de afaceri Alexander Eram, a ajuns să o egaleze pe mama ei în ceea ce privește atenția presei încă de când era o copilă. Este foarte activă acum în mediul online şi merge la evenimente mondene.

Calina Roman face parte deja din lumea mondenă, are stilist şi este invitată chiar şi la emisiuni de televiziune.

Eva Zaharescu este fiica Andreei Berecleanu. Eva, care recent a împlinit 16 ani, va apărea în spoturi video sau în printuri publicitare, alături de mai multe persoane publice, din diferite domenii, deja cochetează cu lumea mondenă.

Pe lângă aceşti copii celebri de vedete mai sunt şi Inoke Ibacka, Maria Ştefănescu, Noelle Vlasov şi Radu Ştefan Bănică fac deja furori în showbiz.

Copiii celebri ai vedetelor de la noi - Vor călca pe urmele părinţilor?Copiii celebri ai vedetelor de la noi - Vor călca pe urmele părinţilor?

Foto: Instagram, PR, Facebook

Cristina Pîrvu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter