Copilul Oanei Ioniţă a fost muşcat de un câine, pe stradă. Au ajuns de urgenţă la spital

Publicat pe

Copilul Oanei Ioniţă a fost muşcat de un câine. Vedeta a povestit cum fiul său, Maxim, a trecut printr-un pericol mare, chiar după ce a ieşit de la grădiniţă. Imediat a ajuns cu băieţelul la spital, starea lui este acum în afara oricărui pericol!

Oana, indignată de situaţia neplăcută, a povestit emoţionată cum Maxim, băieţelul său de patru ani, a fost muşcat de un câine în apropiere de grădiniţă. Pe stradă, mai mulţi câini umblau în voie, iar când l-au văzut pe copil s-au agitat, iar unul dintre ei l-a muşcat de deget. Imediat au ajuns la spital, medicii au intervenit, însă micuţul nu a fost internat.

A trecut printr-o sperietură mare şi mama speră să nu se mai repete. Poliţia împreună cu hingherii au rezolvat acest caz. Vedeta a anunţat că nu o să îi dea pe proprietarii câinilor în judecată.

„Lângă grădiniţa lui Maxim este o casă… e o casă ocupată fraudulos, e un monument istoric. Acolo, ei neavând garduri şi curte, sunt nişte căţei care am înţeles că au carnete de sănătate şi vaccinuri, unul dintre ei a sărit la Maxim, el s-a speriat foarte tare şi l-a muşcat. Tot ce înseamnă o muşcătură înseamnă internarea pentru cel puţin 24 de ore. De turbare se moare. Erau foarte mulţi copii bolnavi la spital bolnavi, am semnat pe propria răspundere şi am plecat. (…) Nu e ok ca aceşti căţei să fie în libertate. Poliţia a intervenit foarte repede. Am stat cel puţin două ore pe holurile spitalului şi hingherii au venit şi au ridicat căţeii. Trebuie să urmăreşti evoluţia căţelului pentru că dacă moare în zece zile trebuie să fii foarte atent cu copilul. Soţul meu l-a luat de la grădiniţă. Era un căţel mic, nici nu se aştepta. Putea să rămână cu degetul în gură. Ne-au întrebat dacă vrem să îi dăm în judecată. Nu am cu cine. Respectiva familie sau familiile… primăria ar trebui să le ofere o locuinţă”, a declarat Oana, la Antena Stars.

Oana Ioniţă, despre viaţa de familie

Fosta Bebelușă de la Prima tv are o căsnicie liniștită și doi copii superbi. Vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor și vorbește despre ceea ce o face cu adevărat fericită.

„Cea mai mare distracţie a noastră este să fie copiii liniştiţi, fericiţi, să se distreze şi să fie obosiţi când ajung acasă. Ieri am sărbătorit ziua lui Maxim, de patru ani şi deja a primit foarte multe cadouri.  Am rămas surprinşi de câtă lume îl iubeşte.. .Şi pe Isabel că a primit şi ea chiar dacă a fost ziua lui, aşa e când ai doi. Am zis că dacă facem trei lumea nu o să mai vină la ziua lor.”, a spus Oana Ioniță la un post TV.

Foto: Arhiva, captură video

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter