Corina a impresionat cu ţinuta sa la Elle Style Awards! I-a şocat pe toţi când s-a întors cu spatele

Publicat pe

Corina continuă să socheze cu apariţiile sale WOW! În seara de 6 decembrie, la Elle Style Awards, artista a preferat să fie pe de-o parte cuminţică, pe alta obraznică!

Corina Bud a fost prezentă la Gala Elle Style Awards 2017, eveniment organizat la Palatul Parlamentului, miercuri 6 decembrie.

Corina Bud, pe jumătate goală

Interpreta s-a îmbrăcat în stilul său caracteristic, purtând doar o inimă pe fund  și reușind să atragă privirile tuturor. Ţinuta a fost creată de designerul Cristina Săvulescu, cea care a câştigat şi un premiu în cadrul evenimentul Elle Style Awards 2017.

În partea din faţă, Corina Bud purta o salopetă obişnuită, neagră, nimic ieşit din comun. În momentul în care s-a întors cu spatele, artista avea doar posteriorul acoperit de o inimă neagră.

Citeşte şi: Scandal la Casa Regală? Prințul Harry, surprins în compania fostei iubite în timp ce Meghan Markle era plecată din țară

Corina şi-a obişnuit deja fanii cu astfel de apariţii. Atunci când susţine concerte sau merge la evenimente mondene, cântăreaţa optează pentru astfel de ţinute. Este îndrăzneaţă şi toate parcă îi vin mănuşă.

Citeşte şi: Vedete la Elle Style Awards 2017

Foto: Libertatea, Instagram

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter