Corina Caragea, fotografii superbe din vacanţă

Publicat pe

Corina Caragea, prezentatoarea Stirilor Pro TV din sport, a petrecut o vacanta de vis in Italia si a fost extrem de impresionata de plajele din Sardinia si orasele de pe Coasta Amalfitana.

 

Corina si-a dedicat mare parte din timp drumetiilor. Aceasta a parcurs de la un cap la altul orasele de pe Coasta Amalfitana, un loc unde muntele intalneste marea, iar cladirile impreuna cu strazile sunt construite incepand cu cel mai apropiat nivel de mare. Orasele Positano, Sorrento, Ravello, Amalfi, Salerni sunt toate cocotate pe cate o rapa si se disting prin casele vechi, colorate si drumurile serpuitoare cu stradute inguste. Desi vizitate de atatia si atatia turisti, localitatile vechi de mii de ani nu si-au pierdut deloc din farmec si personalitate', povesteste Corina.

Prezentatoarea Stirilor Pro TV din sport a fost atat de cucerita de peisaje incat oboseala si caldura nu au fost un impediment sa conduca pe cel mai spectaculos drum inclus de National Geographic intre cele pe care trebuie neaparat sa fie parcurse in viata.

Sardinia a fost a doua destinatie a Corinei care a fost fermecata de tarmurile insorite si de plajele albe, cu nisip fin, intrerupte de mici golfuri, cu apa ca de cristal. Insula Smeralda aflata chiar in mijlocul Marii Mediterane i s-a parut un colt de rai. Coasta Smeralda m-a cucerit cu plajele uimitoare, cu golfurile, cu apa in culori ireale', spune Corina.

Pasiunea Corinei pentru mancarea italiana nu a fost nici aici uitata, iar ingheta si celebra bautura de casa, limoncello, nu au lipsit din meniul prezentatoarei Pro TV.

Corina Caragea, fotografii superbe din vacanţăCorina Caragea, fotografii superbe din vacanţă

Foto: PR 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter