Cove nici nu a părăsit bine emisiunea "Vorbește lumea" că deja se întoarce la Adela Popescu

Publicat pe

Dacă în urmă cu puțin timp a fost anunțat faptul că simpaticul Cove a părăsit emisiunea „Vorbește Lumea” pentru a lua parte la un nou proiect, iată că el și Adela Popescu se reunesc pentru a sărbători 600 de ediții ale emisiunii. Cele mai reprezentative comunități ce trăiesc în România vor petrece alături de cei doi în sufrageria lor și vor aduce bucate alese și adevărate talente.

Chiar dacă a fost plecat în căutarea unor băieți buni de însurătoare, gata să își găsească sufletul pereche, Cove a păstrat tot timpul legătura cu Adela: Mi-a fost dor de colegii mei de la Vorbește lumea și de atmosfera care se creează în fiecare zi în platou, însă am fost cu ochii pe ei! Nimic nu mi-a scăpat! Aș vrea să le mulțumesc invitaților noștri speciali, care au fost alături de Adela și au păstrat cu succes spiritul emisiunii și le-au oferit telespectatorilor veselie și voie bună! De luni ne revedem în fiecare dimineață și mă bucur să mă întorc exact când sărbătorim 600 de ediții! Am pregătit multe surprize care trec de granițele țării și o să fie spectacol la superlativ!

Machedonii, armenii, rușii, japonezii, mexicanii, grecii, irlandezii, românii și tătarii vor aduce câte o bucățică din cultura lor și vor împărtăși cu telespectatorii dansuri și mâncăruri tradiționale, costume populare, arte marțiale. Nu vor lipsi nici dansurile indiene, ritmurile africane și cele turcești.

Frumoasele prezentatoare Monica Dascălu și Oana Andoni  vor fi alături de Adela și Cove pentru a sărbători cele 600 de ediții. Luni, de la 10:30, după Știrile PRO TV, telespectatori sunt invitați să ia parte la un adevărat spectacol, numai la Vorbește lumea.

Citește și:

Cove a plecat de la „Vorbeşte lumea'! Uite cine este acum alături de Adela Popescu

Donald Trump a cerut de la Muzeul Guggenheim o pictură Van Gogh. Președintelui i s-a oferit în schimb un… superb wc din aur!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter